Gingerbread Squares with Lemon-Cream Cheese Frosting
Need From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. It will be a hit at your Christmas event.
Anweisungen
1
Combine first 5 ingredients. Set aside.
2
Beat butter at medium speed with an electric mixer until creamy. Gradually add sugars, beating until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ungefähr 1,5 Unzen (43 Gramm) Zucker
3
Add egg, beating until blended. Reduce speed to low; gradually add flour mixture, beating just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Add molasses and milk, beating just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Teelöffel Melasse
Zusätzlich Zerkleinerte Zuckerstangen
5
Spread batter in a lightly greased 13- x 9-inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Pürierte Mango
6
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Gemischter Frisch Gemahlener Pfeffer
1/4 Tasse Pürierte Mango
7
Spread with Lemon-Cream Cheese Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse Zuckerguss
2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika
Schalen Von Zitrone
8
Cut into squares.
9
Garnish with grated lemon rind, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastöse Oder Flüssige Lebensmittelfarbe – Grün, Gelb, Blau Und Rot
10
Cut each bar in half, forming 2 triangles if desired.
11
Note: Frosted bars may be stored in an airtight container in the refrigerator 5 to 7 days. If you decide to freeze these bars, do not frost them before freezing.
12
Add the frosting to partially thawed bars, and then cut into shapes.