24 Karrot Gold Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. This vegetarian recipe serves 9. One portion of this dish contains approximately 8g of protein, 26g of fat, and a total of 683 calories. A mixture of vanillan extract, flour, ground nutmeg, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Whisk together the flour, baking soda, cinnamon, baking powder, salt, and nutmeg in a medium bowl. In another medium bowl, with an electric mixer on medium speed, beat the eggs, sugar, brown sugar, and canola oil until light and thick. Reduce speed to low and add the flour mixture, beating just until blended. Stir in the vanilla, carrots, and walnuts until well blended.
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
8 (1/4 Zoll) Dicke Scheiben Schweizer Käse
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Schweinefettrücken
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kurze Zimtstangen
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Line 12 cup cupcake or muffin pan 2/3-full with batter.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
4
Bake until the cupcakes are puffed and a toothpick inserted into the center comes out clean, about 20 minutes. Cool the cupcakes completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
For the frosting: Beat butter and cream cheese at medium speed until creamy (2-3 minutes). Reduce speed to low and add powdered sugar in 2 parts incorporating vanilla extract 1/2 way through and mix until incorporated (scraping down walls with rubber spatula each time).
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
6
Add cinnamon and fold by hand into frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Skittles Mundgerechte Bonbons
7
Serve within 24 hours.
1
Generously frost each cupcake with pastry bag and cut 1/2-inch off the tip.