Almond Angel Food Cake with Crème Anglaise and Macerated Strawberries

Almond Angel Food Cake with Crème Anglaise and Macerated Strawberries
You can never have too many dessert recipes, so give Almond Angel Food Cake with Crème Anglaise and Macerated Strawberries It will be a hit at your Mother's Day event. Head to the store and pick up sugar, vanillan extract, orange juice, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
To prepare strawberries, combine first 4 ingredients in a bowl. Cover and chill 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
To prepare cake, place almonds and 2 tablespoons granulated sugar in a food processor; pulse until finely chopped. Sift together the flour, powdered sugar, and salt into a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Combine the almond mixture with flour mixture, and set aside. Beat egg whites in a large bowl at high speed of a mixer until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add cream of tartar; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
6
Add 3/4 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
7
Sprinkle the flour mixture over the egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in. Fold in almond extract. Spoon the batter into an ungreased 10-inch tube pan, and spread evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Bake at 325 for 1 hour or until the cake springs back when lightly touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
9
While the cake is baking, prepare the crme anglaise.
10
Combine 2/3 cup sugar and yolks in a large saucepan, stirring with a whisk until blended. Gradually add milk to the pan, stirring constantly with a whisk. Cook over medium heat until mixture coats the back of a spoon (about 8 minutes), stirring constantly. Immediately pour mixture into a bowl; stir in vanilla. Cover and chill (the mixture will thicken as it cools).
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
11
Invert cake pan, and cool for 40 minutes. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
12
Serve with strawberries and crme anglaise.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score8
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