Almond Angel Food Cake with Crème Anglaise and Macerated Strawberries
You can never have too many dessert recipes, so give Almond Angel Food Cake with Crème Anglaise and Macerated Strawberries It will be a hit at your Mother's Day event. Head to the store and pick up sugar, vanillan extract, orange juice, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare strawberries, combine first 4 ingredients in a bowl. Cover and chill 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
To prepare cake, place almonds and 2 tablespoons granulated sugar in a food processor; pulse until finely chopped. Sift together the flour, powdered sugar, and salt into a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Combine the almond mixture with flour mixture, and set aside. Beat egg whites in a large bowl at high speed of a mixer until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Add cream of tartar; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
6
Add 3/4 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
7
Sprinkle the flour mixture over the egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in. Fold in almond extract. Spoon the batter into an ungreased 10-inch tube pan, and spread evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, Optional
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Walnuss-Rosinenbrot
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
8
Bake at 325 for 1 hour or until the cake springs back when lightly touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
9
While the cake is baking, prepare the crme anglaise.
10
Combine 2/3 cup sugar and yolks in a large saucepan, stirring with a whisk until blended. Gradually add milk to the pan, stirring constantly with a whisk. Cook over medium heat until mixture coats the back of a spoon (about 8 minutes), stirring constantly. Immediately pour mixture into a bowl; stir in vanilla. Cover and chill (the mixture will thicken as it cools).
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Geschnittene Tomaten, Optional
11
Invert cake pan, and cool for 40 minutes. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto plate.