Almond-Orange Sponge Cake

Almond-Orange Sponge Cake
Almond-Orange Sponge Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 2g of protein, 2g of fat, and a total of 64 calories. This recipe serves 35. If you have eggs, granulated sugar, ground planters slivered almonds, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is a good option if you're following a dairy free diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 35 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Beat egg whites in small bowl with electric mixer on high speed until soft peaks form. Gradually add 1/2 cup of the granulated sugar, beating until stiff and shiny; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Beat egg yolks and remaining 1/2 cup granulated sugar in large bowl with electric mixer on medium speed 10 min. or until thick and lemon colored.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Add almonds, orange zest and juice; beat 1 min. or until well blended. Gently stir in matzo cake meal and potato starch.
Zutaten, die Sie benötigen
KartoffelstärkeKartoffelstärke
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, OptionalMit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
MatzeMatze
4
Add egg white mixture; stir gently until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
5
Spread into ungreased 10-inch tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Bake 50 min. to 1 hour or until golden brown. Invert cake onto wire rack; cool completely in pan. Loosen cake from pan; remove from pan to serving plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Sprinkle with the powdered sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 35 m.
Portion35
Gesundheits-Score0
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