Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes

Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes
Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 23g of fat, and a total of 332 calories. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 55 minutes. Head to the store and pick up whipped topping, butter, shortbread cookies, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Place aluminum foil baking cups in a lightly greased 12-cup muffin pan, and coat with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
Polenta KochenPolenta Kochen
2
Process cookies in a food processor 30 seconds or until finely ground. (Yield should equal about 1 1/2 cups.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Transfer to a medium bowl. Process 1 cup candies 30 seconds or until finely ground. Stir ground candies and butter into ground cookies until combined. Divide crumb mixture among prepared cups, pressing firmly on bottom and two-thirds up sides of each cup. Freeze 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
During last 10 minutes of freezing, let ice cream stand at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
5
Place ice cream in bowl of a heavy-duty electric stand mixer. Beat at low speed, using paddle attachment, 5 to 10 seconds or until just smooth enough to spread.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Spoon ice cream into crusts, filling completely full. Freeze 1 hour. Dollop each with about 2 Tbsp. whipped topping, and top with remaining 1/2 cup candies.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
7
Let stand 5 minutes before serving.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 55 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin