Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes

Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes
Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 23g of fat, and a total of 332 calories. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 55 minutes. Head to the store and pick up whipped topping, butter, shortbread cookies, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Place aluminum foil baking cups in a lightly greased 12-cup muffin pan, and coat with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
2
Process cookies in a food processor 30 seconds or until finely ground. (Yield should equal about 1 1/2 cups.)
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Transfer to a medium bowl. Process 1 cup candies 30 seconds or until finely ground. Stir ground candies and butter into ground cookies until combined. Divide crumb mixture among prepared cups, pressing firmly on bottom and two-thirds up sides of each cup. Freeze 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
FruchtrolleFruchtrolle
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
During last 10 minutes of freezing, let ice cream stand at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Neapolitanisches Eis (Blockkarton)Neapolitanisches Eis (Blockkarton)
5
Place ice cream in bowl of a heavy-duty electric stand mixer. Beat at low speed, using paddle attachment, 5 to 10 seconds or until just smooth enough to spread.
Zutaten, die Sie benötigen
Neapolitanisches Eis (Blockkarton)Neapolitanisches Eis (Blockkarton)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Spoon ice cream into crusts, filling completely full. Freeze 1 hour. Dollop each with about 2 Tbsp. whipped topping, and top with remaining 1/2 cup candies.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
Neapolitanisches Eis (Blockkarton)Neapolitanisches Eis (Blockkarton)
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
7
Let stand 5 minutes before serving.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 55 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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