Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes

Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes
Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 23g of fat, and a total of 332 calories. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 55 minutes. Head to the store and pick up whipped topping, butter, shortbread cookies, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Place aluminum foil baking cups in a lightly greased 12-cup muffin pan, and coat with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
2
Process cookies in a food processor 30 seconds or until finely ground. (Yield should equal about 1 1/2 cups.)
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
3
Transfer to a medium bowl. Process 1 cup candies 30 seconds or until finely ground. Stir ground candies and butter into ground cookies until combined. Divide crumb mixture among prepared cups, pressing firmly on bottom and two-thirds up sides of each cup. Freeze 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
4
During last 10 minutes of freezing, let ice cream stand at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
5
Place ice cream in bowl of a heavy-duty electric stand mixer. Beat at low speed, using paddle attachment, 5 to 10 seconds or until just smooth enough to spread.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
6
Spoon ice cream into crusts, filling completely full. Freeze 1 hour. Dollop each with about 2 Tbsp. whipped topping, and top with remaining 1/2 cup candies.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
7
Let stand 5 minutes before serving.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 55 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin