The recipe Ancho Chile-Beef Fajitas with Mango could satisfy your Mexican craving in about 45 minutes. One serving contains 600 calories, 28g of protein, and 33g of fat. This recipe serves 2. This recipe covers 29% of your daily requirements of vitamins and minerals. It works well as a rather expensive main course.
Anweisungen
1
Combine lime juice, chile powder, Worcestershire, and cumin in a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Eingelegte Grüne Bohnen
1 Teelöffel Getrockneter Oregano, Plus Etwas Mehr Zum Bestreuen
Leicht Zerdrückte Hass-Avocado
Bis Mittelgroße Weiße Oder Gelbe Zwiebeln, 1 Geviertelt Und 1 Gehackt
Heat oil in a large nonstick skillet over medium-high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Add onion and bell peppers to pan; saut 4 minutes or until onion is almost tender, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mittelgroße Zucchini, Der Länge Nach In Dünne Scheiben Geschnitten
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Add mango and tomato to pan; saut 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Gelbe Zwiebeln, Geschält Und Gehackt
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Add beef mixture; saut 2 minutes or until desired degree of doneness, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Jalapeño, In Dünne Streifen Geschnitten
7
Add soy sauce; cook 15 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Putenbrustfilets, In 1-Zoll-Würfel Geschnitten
8
Remove from heat; stir in cilantro.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Kg Maistortillas
9
Heat tortillas according to package directions.
Zutaten, die Sie benötigen
Gefrorene Vegetarische Hähnchenfrikadellen
10
Place 2 tortillas on each of 2 plates; top each tortilla with about 3/4 cup beef mixture. Top each tortilla with 1 1/2 teaspoons prepared salsa and 1 1/2 teaspoons sour cream.
Empfohlener Wein: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Mexican works really well with Pinot Noir, Riesling, and Sparkling rosé. Acidic white wines like riesling or low-tannin reds like pinot noir can work well with Mexican dishes. Sparkling rosé is a safe pairing too. One wine you could try is Cuvaison Pinot Noir. It has 4.8 out of 5 stars and a bottle costs about 29 dollars.