Ancho Chile-Beef Fajitas with Mango
The recipe Ancho Chile-Beef Fajitas with Mango could satisfy your Mexican craving in about 45 minutes. One serving contains 600 calories, 28g of protein, and 33g of fat. This recipe serves 2. This recipe covers 29% of your daily requirements of vitamins and minerals. It works well as a rather expensive main course.
Anweisungen
Combine lime juice, chile powder, Worcestershire, and cumin in a medium bowl.
Heat oil in a large nonstick skillet over medium-high heat.
Add onion and bell peppers to pan; saut 4 minutes or until onion is almost tender, stirring occasionally.
Add mango and tomato to pan; saut 1 minute.
Add beef mixture; saut 2 minutes or until desired degree of doneness, stirring occasionally.
Add soy sauce; cook 15 seconds.
Remove from heat; stir in cilantro.
Heat tortillas according to package directions.
Place 2 tortillas on each of 2 plates; top each tortilla with about 3/4 cup beef mixture. Top each tortilla with 1 1/2 teaspoons prepared salsa and 1 1/2 teaspoons sour cream.
Empfohlener Wein: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Mexican works really well with Pinot Noir, Riesling, and Sparkling rosé. Acidic white wines like riesling or low-tannin reds like pinot noir can work well with Mexican dishes. Sparkling rosé is a safe pairing too. One wine you could try is Cuvaison Pinot Noir. It has 4.8 out of 5 stars and a bottle costs about 29 dollars.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison's Carneros Pinot Noir stammt von ihrem 400 Hektar großen Anwesen im südlichen Teil des Napa Valley. Dieser Weinberg mit kühlem Klima bietet Jahr für Jahr nahezu perfekte Bedingungen, um Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc und Merlot von Weltklasse zu produzieren. Die Kontrolle aller landwirtschaftlichen Aspekte im eigenen Weinberg verschafft Cuvaison einen Vorteil bei der Herstellung von Früchten bester Qualität und minimiert so die Manipulation im Weingut. Winzer Steven Rogstad fasst es am besten zusammen: "Mein Stil und meine Philosophie basieren darauf, den einzigartigen Charakter unserer Weingüter auszudrücken und ihnen so wenig wie möglich zu tun. Wenn man so wunderbare Früchte hat, mit denen man arbeiten kann, sollte das der Schwerpunkt sein."