If $1.86 per serving falls in your budget, Apple-Almond Cheesecake might be an excellent vegetarian recipe to try. One serving contains 564 calories, 10g of protein, and 37g of fat. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up salt, almonds, cream cheese, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter 10-inch-diameter springform pan. Wrap bottom with 2 layers of heavy-duty foil.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix all ingredients in medium bowl to blend, crumbling almonds slightly. Press mixture onto bottom and 1 inch up sides of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Bake until set, about 7 minutes. Maintain oven temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1
Combine almond paste, cream cheese, and sugar in processor; blend until smooth, occasionally scraping down sides of bowl, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Mandelpaste
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Mix in eggs until just blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3
Pour filling into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
4
Bake 15 minutes. Reduce heat to 163° and bake until center is set and top appears dry, about 45 minutes longer. Cool. Wrap in plastic and refrigerate overnight. (Can be prepared 2 days ahead. Keep refrigerated.)
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1
Toss apple slices with lemon juice in large bowl. Melt 3 tablespoons butter in heavy large skillet over high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Add apples and sauté until golden and tender, stirring frequently, about 9 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
3
Sprinkle with brown sugar and cinnamon. Stir to coat.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
4
Add remaining 1 tablespoon butter. Stir until coated and glazed. Cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
5
Run small sharp knife around edge of pan to loosen cheesecake. Release pan sides. Arrange apples (warm or room temperature) in concentric circles atop cheesecake.