If $1.86 per serving falls in your budget, Apple-Almond Cheesecake might be an excellent vegetarian recipe to try. One serving contains 564 calories, 10g of protein, and 37g of fat. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up salt, almonds, cream cheese, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter 10-inch-diameter springform pan. Wrap bottom with 2 layers of heavy-duty foil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
2
Mix all ingredients in medium bowl to blend, crumbling almonds slightly. Press mixture onto bottom and 1 inch up sides of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Bake until set, about 7 minutes. Maintain oven temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
1
Combine almond paste, cream cheese, and sugar in processor; blend until smooth, occasionally scraping down sides of bowl, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Mandelpaste
Jetzt Und Später Süßigkeiten
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Mix in eggs until just blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Pour filling into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
4
Bake 15 minutes. Reduce heat to 163° and bake until center is set and top appears dry, about 45 minutes longer. Cool. Wrap in plastic and refrigerate overnight. (Can be prepared 2 days ahead. Keep refrigerated.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
1
Toss apple slices with lemon juice in large bowl. Melt 3 tablespoons butter in heavy large skillet over high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Einfetten Des Einsatzes
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Add apples and sauté until golden and tender, stirring frequently, about 9 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
3
Sprinkle with brown sugar and cinnamon. Stir to coat.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Milk Duds
Reispapier
4
Add remaining 1 tablespoon butter. Stir until coated and glazed. Cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
5
Run small sharp knife around edge of pan to loosen cheesecake. Release pan sides. Arrange apples (warm or room temperature) in concentric circles atop cheesecake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Brush apples with any juices left in skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt