This recipe makes 18 servings with 286 calories, 6g of protein, and 7g of fat each. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up powdered sugar, buttermilk, eggs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Bring 2 cups cider to a boil in a large, heavy saucepan over high heat. Cook until reduced to 1/2 cup (about 20 minutes). Reduce heat to medium-high; stir in 1/2 cup granulated sugar. Cook 5 minutes or until sugar dissolves and cider is thick and dark-colored, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Ahornsirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
2
Remove from heat; cool 1 minute. Stir in 1 tablespoon margarine. Stir in apple; cook 15 minutes over medium-high heat or until the liquid is absorbed, stirring frequently.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
3
Remove from heat; cool. (If apple mixture hardens, place it over low heat until softened).
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
4
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Coat a 12-cup Bundt pan with cooking spray; dust with breadcrumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
Frisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
6
Combine 1 1/2 cups granulated sugar, 1/2 cup margarine, lemon rind, and cream cheese in a large bowl; beat at medium speed of a mixer until well-blended (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Beat in 2 tablespoons lemon juice. Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Add flour mixture to sugar mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Fold in apple mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
10
Pour into prepared pan; bake at 325 for 1 1/2 hours or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
11
Combine 1/4 cup cider, 1/4 cup granulated sugar, 1/4 cup lemon juice, and vanilla; let stand until sugar dissolves, stirring occasionally. Cool cake in pan 5 minutes, and pierce with a wooden skewer in several places.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Ahornsirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
Geschnittene Tomaten, Optional
12
Pour cider mixture over cake in pan, and let stand 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Ahornsirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
13
Remove from pan, and cool completely on a wire rack. Sift powdered sugar over top of cake.