This recipe makes 18 servings with 286 calories, 6g of protein, and 7g of fat each. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up powdered sugar, buttermilk, eggs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Bring 2 cups cider to a boil in a large, heavy saucepan over high heat. Cook until reduced to 1/2 cup (about 20 minutes). Reduce heat to medium-high; stir in 1/2 cup granulated sugar. Cook 5 minutes or until sugar dissolves and cider is thick and dark-colored, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Ahornsirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
2
Remove from heat; cool 1 minute. Stir in 1 tablespoon margarine. Stir in apple; cook 15 minutes over medium-high heat or until the liquid is absorbed, stirring frequently.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
3
Remove from heat; cool. (If apple mixture hardens, place it over low heat until softened).
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
4
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
5
Coat a 12-cup Bundt pan with cooking spray; dust with breadcrumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon Optional
Frisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
6
Combine 1 1/2 cups granulated sugar, 1/2 cup margarine, lemon rind, and cream cheese in a large bowl; beat at medium speed of a mixer until well-blended (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
7
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Beat in 2 tablespoons lemon juice. Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Lebensretter-Bonbons
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
8
Combine flour, baking soda, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Lebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
9
Add flour mixture to sugar mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Fold in apple mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
10
Pour into prepared pan; bake at 325 for 1 1/2 hours or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
11
Combine 1/4 cup cider, 1/4 cup granulated sugar, 1/4 cup lemon juice, and vanilla; let stand until sugar dissolves, stirring occasionally. Cool cake in pan 5 minutes, and pierce with a wooden skewer in several places.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Ahornsirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Pour cider mixture over cake in pan, and let stand 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Ahornsirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
13
Remove from pan, and cool completely on a wire rack. Sift powdered sugar over top of cake.