Apple Spice Dump Cake

Apple Spice Dump Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Apple Spice Dump Cake a try. This recipe makes 9 servings with 668 calories, 5g of protein, and 37g of fat each. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 10 minutes. Head to the store and pick up apple pie filling, spice cake, pecans, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a gluten free diet.

Anweisungen

1
Dump pineapple in the bottom of greased 13 x 9 pan. Dump apple pie filling on top of pineapple.
Zutaten, die Sie benötigen
Selbstaufgehendes Mehl, UngesiebtSelbstaufgehendes Mehl, Ungesiebt
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Spread evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
3
Spread dry cake mix, but do not mix with fruit. Melt butter and pour evenly over cake mix.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
4
Spread nuts over top.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
5
Bake at 177° for 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Serve with vanilla ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h, 10 m.
Portion9
Gesundheits-Score7
GerichteBeilage
Magazin