Australian English Trifle

Australian English Trifle
Australian English Trifle might be a good recipe to expand your dessert recipe box. One portion of this dish contains roughly 1g of protein, 1g of fat, and a total of 71 calories. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. Head to the store and pick up custard powder, sugar, milk, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a very reasonably priced recipe for fans of Scottish food. It is a good option if you're following a gluten free diet.

Anweisungen

1
Place the cake in a glass serving bowl and cover with the canned fruit. Prepare gelatin according to package instructions and pour over fruit and cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Combine custard powder and sugar in a small saucepan over medium heat. Stir in milk and cook until thick and creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pudding PulverPudding Pulver
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Pour over sponge cake mixture. Chill until set.
Zutaten, die Sie benötigen
BiskuitBiskuit
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score34
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