BAKER'S GERMAN'S Chocolate Cheesecake

BAKER'S GERMAN'S Chocolate Cheesecake
The recipe BAKER'S GERMAN'S Chocolate Cheesecake could satisfy your European craving in approximately 4 hours and 20 minutes. This recipe serves 20. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 22g of fat, and a total of 280 calories. A mixture of baker's german's chocolate, butter, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177° if using a silver 9-inch springform pan (or to325 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix chocolate wafer crumbs, 2 Tbsp. of the sugar and 3 Tbsp. butter; press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladen-wafer-KrümelSchokoladen-wafer-Krümel
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Beat cream cheese, 1/2 cup of the sugar and the flour in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Add chocolate and 2 tsp. of the vanilla; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
6
Add 3 of the eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
7
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
8
Bake 45 to 50 min. or until center is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Place milk, remaining sugar, the 1/4 cup butter, remaining egg and remaining 1/2 tsp. vanilla in small saucepan; cook on medium-low heat until thickened, stirring constantly. Stir in coconut and pecans. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
10
Spread over cheesecake just before serving. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
Magazin