Baking with Dorie: A Spicy Cake for Christmas

Baking with Dorie: A Spicy Cake for Christmas
Baking with Dorie: A Spicy Cake for Christmas might be just the side dish you are searching for. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 8g of protein, 31g of fat, and a total of 604 calories. This recipe serves 9. A mixture of ginger, bittersweet chocolate, bittersweet chocolate—2 ounces and, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Getting ready: Center a rack in the oven and preheat the oven to 177°. Butter a 9-inch square baking pan and put it on a lined baking sheet. (Make sure your pan measures a true 9-x-9-inches; see above.)
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-WebsiteMuster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
1
Put the fresh ginger and sugar in a small bowl, stir and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer IngwerFrischer Ingwer
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Whisk the flour, baking soda and spices together.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
3
Working with a stand mixer, preferably fitted with a paddle attachment, or with a hand mixer in a large bowl, beat the butter and brown sugar together at medium speed until they are light and fluffy, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Add the eggs one at a time, beating for 1 minute after each egg goes in. Don't worry if the mixture looks curdled at this stage.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
5
Pour in the molasses and beat until smooth. Reduce the mixer speed to low and add the melted chocolate along with the sugared ginger. Still on low speed, add the dry ingredients in three additions and the buttermilk in two (begin and end with the dry ingredients), mixing the batter only as much as needed to blend the ingredients. Fold in the chopped chocolate and the ginger in syrup, if you're using it.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
6
Pour the batter into the pan (remember, if your pan is small, do not fill it to the top).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Bake about 40 minutes, or until the cake starts to pull away from the sides of the pan and a knife inserted deep into the center comes out clean. Don't be concerned if the cake has domed and cracked—it will settle down as it cools.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-WebsiteMuster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Transfer the cake to a rack, cool for 10 minutes, then unmold the cake. Turn right side up and cool to room temperature before icing. (The edges of the cake might be quite brown, but don't fret—you can trim them after you ice the cake.)
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
1 Unze X-Rated Fusion Likör1 Unze X-Rated Fusion Likör
9
To make the icing: Fit a bowl over a pan of simmering water, put the chocolate and coffee in the bowl and stir occasionally until the chocolate is melted.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
10
Remove the bowl and, using a small whisk, stir in the butter, 1 tablespoon at a time. Sift the confectioners' sugar over the chocolate and stir it in.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
11
Transfer the bowl to a counter and let the icing sit for about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
12
Put the gingerbread, still on the rack, on a piece of wax paper or foil (the drip-catcher).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
13
Pour the icing onto the center of the cake and use a long metal spatula to spread the icing evenly over the top. Allow the icing to set for 30 minutes (you can hurry it along by chilling the cake briefly). If the edges of the cake are overbaked, now's the time to trim them. Then cut the cake into 9 even pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1
Serve the gingerbread as is or with whipped cream or crème fraîche.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme FraicheCreme Fraiche
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
2
Storing: Gingerbread is a good keeper. You can wrap it and keep it at room temperature for about 3 days or freeze it, iced and all, for up to 2 months.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
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