Banana Layer Cake

Banana Layer Cake
Banana Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This vegetarian recipe serves 6. One portion of this dish contains approximately 12g of protein, 33g of fat, and a total of 810 calories. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour. If you have egg yolks, evaporated milk, pecans, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour 2 (8 inch) round pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
2
In a large bowl, cream together 1/2 cup butter and 1 1/2 cups sugar until light and fluffy. Beat in the egg yolks one at a time. Dissolve soda in buttermilk; add to creamed mixture alternately with flour, beginning and ending with flour. Stir in the mashed bananas and pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Toppings: Gehackte Walnüsse Und Heißes Fudge-Eis-ToppingToppings: Gehackte Walnüsse Und Heißes Fudge-Eis-Topping
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Dose (11,3 Unzen) Pfirsichnektar1 Dose (11,3 Unzen) Pfirsichnektar
3
In a large glass or metal mixing bowl, beat egg whites until stiff peaks form. Fold 1/3 of the whites into the batter, then quickly fold in remaining whites until no streaks remain.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
4
Pour batter into prepared pans.
5
Bake in the preheated oven for 30 to 35 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean.
6
Let cool in pans for 10 minutes, then turn out onto a wire rack and cool completely.
7
Spread Caramel Frosting between layers and on top and sides of cooled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
8
To make the Caramel Frosting: In a heavy saucepan, combine 1 1/4 cup sugar, 3/4 cup brown sugar, evaporated milk and 1/2 cup butter. Cook over medium heat, stirring frequently, until mixture reaches softball stage (240 degrees F; 116 degrees C).
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Kokosraspeln6 Unzen Kokosraspeln
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
9
Remove from heat, and beat until spreading consistency; add additional milk if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
10
Spread immediately on cooled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion6
Gesundheits-Score6
Magazin