Best Carrot Cake Ever

Best Carrot Cake Ever
Best Carrot Cake Ever is a dairy free and vegetarian recipe with 20 servings. One portion of this dish contains about 5g of protein, 6g of fat, and a total of 272 calories. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. Easter will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 30 minutes. Head to the store and pick up ground cinnamon, flour, vegetable oil, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Carrot Cake With Carrot Juice, Carrot Cake Sheet Cake with Pineapple Cream Cheese Frosting, and Carrot Cake Poke Cake with Salted Caramel Cinnamon Glaze.

Anweisungen

1
In a medium bowl, combine grated carrots and brown sugar. Set aside for 60 minutes, then stir in raisins.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour two 10 inch cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
In a large bowl, beat eggs until light. Gradually beat in the white sugar, oil and vanilla. Stir in the pineapple.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Combine the flour, baking soda, salt and cinnamon, stir into the wet mixture until absorbed. Finally stir in the carrot mixture and the walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
5
Pour evenly into the prepared pans.
6
Bake for 45 to 50 minutes in the preheated oven, until cake tests done with a toothpick. Cool for 10 minutes before removing from pan. When completely cooled, frost with cream cheese frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 30 m.
Portion20
Gesundheits-Score9
Magazin