Best Carrot Cake Ever

Best Carrot Cake Ever
Best Carrot Cake Ever is a dairy free and vegetarian recipe with 20 servings. One portion of this dish contains about 5g of protein, 6g of fat, and a total of 272 calories. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. Easter will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 30 minutes. Head to the store and pick up ground cinnamon, flour, vegetable oil, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Carrot Cake With Carrot Juice, Carrot Cake Sheet Cake with Pineapple Cream Cheese Frosting, and Carrot Cake Poke Cake with Salted Caramel Cinnamon Glaze.

Anweisungen

1
In a medium bowl, combine grated carrots and brown sugar. Set aside for 60 minutes, then stir in raisins.
Zutaten, die Sie benötigen
32 Oreo-Kekse, Grob Gehackt32 Oreo-Kekse, Grob Gehackt
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
2
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour two 10 inch cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
3
In a large bowl, beat eggs until light. Gradually beat in the white sugar, oil and vanilla. Stir in the pineapple.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
4
Combine the flour, baking soda, salt and cinnamon, stir into the wet mixture until absorbed. Finally stir in the carrot mixture and the walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
ReispapierReispapier
1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
5
Pour evenly into the prepared pans.
6
Bake for 45 to 50 minutes in the preheated oven, until cake tests done with a toothpick. Cool for 10 minutes before removing from pan. When completely cooled, frost with cream cheese frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 30 m.
Portion20
Gesundheits-Score9
Magazin