The recipe Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter) is ready in around 2 hours and 12 minutes and is definitely a great vegetarian option for lovers of American food. This recipe serves 24. One serving contains 217 calories, 3g of protein, and 10g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. A mixture of baking powder, flour, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
2
Beat butter and cream cheese at medium speed with an electric mixer until creamy. Beat in sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition. Stir in vanilla.
Combine flour and next 3 ingredients. Gradually add to butter mixture alternately with sour cream, beating until blended. Spoon batter by rounded tablespoonfuls into lightly greased miniature muffin pans.
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
5
Bake at 350 for 13 to 15 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
6
Remove from pans to wire racks, and cool completely (about 30 minutes).
7
Spread cupcakes with desired buttercream, or dip in glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke Schneiden
Zitronenschalenstreifen
1
Fresh Citrus Cupcakes with Orange Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke Schneiden
3 Salzstangen
2
Prepare Cupcakes as directed, omitting vanilla and adding 1 Tbsp. orange zest and 2 Tbsp. fresh orange juice to batter. Pipe or spread Orange Buttercream onto cupcakes.
Substitute 1 Tbsp. orange zest for vanilla. Reduce milk to 2 Tbsp. Prepare Buttercream as directed in Steps 1 and 2, beating in 2 Tbsp. fresh orange juice with 1 Tbsp. milk in Step Beat in remaining 1 Tbsp. milk as directed in Step Beat in 1 drop red food coloring and 1 drop yellow food coloring until blended, if desired.
Microwave 1 (12-oz.) package dark chocolate morsels at HIGH 1 1/2 minutes or until melted and smooth, stirring at 30-second intervals. Prepare Cupcakes as directed, stirring melted chocolate into batter. (Batter will be very thick.)
Zutaten, die Sie benötigen
Dunkle Schokoladenstückchen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
In Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
7
Bake 11 to 13 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool as directed. Top with Double Shot Latte Buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchkaffee
Schuss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
8
Garnish with chocolate shavings, if desired. Makes 6 1/2 dozen.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenspäne
9
Double Shot Latte Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
Milchkaffee
Schuss
10
Prepare Buttercream as directed, beating in 1 1/2 Tbsp. instant espresso with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espresso
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
11
Salted Caramel-Chocolate Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
In Kleine Stücke Schneiden
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
12
Prepare Cupcakes as directed, substituting 1 1/4 cups granulated sugar and 3/4 cup firmly packed dark brown sugar for 2 cups granulated sugar. Microwave 8 oz. chopped semisweet chocolate and 1/4 cup whipping cream in a microwave-safe bowl at HIGH 1 minute, stirring at 30-second intervals.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Zitronen-Instant-Pudding
In Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Whisk in 2 Tbsp. whipping cream until smooth. Dip tops of cupcakes in chocolate mixture, and let stand until chocolate is set (about 30 minutes). Pipe or spread Salted Caramel Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-Pudding
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Garnish with sea salt flakes and caramels, cut into quarters.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
15
Note: We tested with Artisan Salt Company Cyprus Mediterranean Flake Salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
16
Salted Caramel Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
17
Prepare Buttercream as directed in Step 1, using 3 Tbsp. milk and adding 1/4 tsp. kosher salt with butter. Melt 15 caramels with 1 Tbsp. milk in a small microwave-safe bowl at HIGH 1 minute or until smooth, stirring at 30-second intervals. Fold caramel mixture into buttercream, creating swirls. (Do not completely blend.)
Zutaten, die Sie benötigen
Rostbraune Kartoffeln, Jeweils Etwa 170 Gramm
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Drizzle tops of cupcakes with Ruby Red Grapefruit Glaze, and top with pink grapefruit-flavored jelly beans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pink Grapefruit
Rote Grapefruit
Jelly Beans
In Kleine Stücke Schneiden
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
21
Ruby Red Grapefruit Glaze
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Grapefruit
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
22
Stir together 3 cups powdered sugar, 1 tsp. grapefruit zest, 5 to 6 Tbsp. fresh grapefruit juice, and 1 drop red food coloring until blended. Makes about 1 1/2 cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Lebensmittelfarbe
1 Rote Grapefruit, Geschält Und Halbiert
Grapefruit-Schale
Gelbe Fruchtrolle
23
Cappuccino Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
Cappuccino
In Kleine Stücke Schneiden
24
Prepare Cupcakes as directed. Pipe or spread Double Shot Latte Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke Schneiden
Milchkaffee
Schuss
25
Garnish with instant espresso, ground cinnamon, and chocolate-covered coffee beans, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espresso
Gemahlener Zimt
Bohnen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
26
Double Shot Latte Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
Milchkaffee
Schuss
27
Prepare Buttercream as directed, beating in 1 1/2 Tbsp. instant espresso with butter.