Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter)

Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter)
The recipe Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter) is ready in around 2 hours and 12 minutes and is definitely a great vegetarian option for lovers of American food. This recipe serves 24. One serving contains 217 calories, 3g of protein, and 10g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. A mixture of baking powder, flour, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Beat butter and cream cheese at medium speed with an electric mixer until creamy. Beat in sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition. Stir in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Combine flour and next 3 ingredients. Gradually add to butter mixture alternately with sour cream, beating until blended. Spoon batter by rounded tablespoonfuls into lightly greased miniature muffin pans.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
5
Bake at 350 for 13 to 15 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
6
Remove from pans to wire racks, and cool completely (about 30 minutes).
7
Spread cupcakes with desired buttercream, or dip in glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1 Getrocknete Morita-Paprika1 Getrocknete Morita-Paprika
1
Fresh Citrus Cupcakes with Orange Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
3 Salzstangen3 Salzstangen
2
Prepare Cupcakes as directed, omitting vanilla and adding 1 Tbsp. orange zest and 2 Tbsp. fresh orange juice to batter. Pipe or spread Orange Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Salzstangen3 Salzstangen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
3
Orange Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen3 Salzstangen
4
Substitute 1 Tbsp. orange zest for vanilla. Reduce milk to 2 Tbsp. Prepare Buttercream as directed in Steps 1 and 2, beating in 2 Tbsp. fresh orange juice with 1 Tbsp. milk in Step Beat in remaining 1 Tbsp. milk as directed in Step Beat in 1 drop red food coloring and 1 drop yellow food coloring until blended, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
5
Mocha Latte Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
MochaMocha
6
Microwave 1 (12-oz.) package dark chocolate morsels at HIGH 1 1/2 minutes or until melted and smooth, stirring at 30-second intervals. Prepare Cupcakes as directed, stirring melted chocolate into batter. (Batter will be very thick.)
Zutaten, die Sie benötigen
Dunkle SchokoladenstückchenDunkle Schokoladenstückchen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
7
Bake 11 to 13 minutes or until a wooden pick inserted in centers comes out clean. Cool as directed. Top with Double Shot Latte Buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
Garnish with chocolate shavings, if desired. Makes 6 1/2 dozen.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
9
Double Shot Latte Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
10
Prepare Buttercream as directed, beating in 1 1/2 Tbsp. instant espresso with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
11
Salted Caramel-Chocolate Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
12
Prepare Cupcakes as directed, substituting 1 1/4 cups granulated sugar and 3/4 cup firmly packed dark brown sugar for 2 cups granulated sugar. Microwave 8 oz. chopped semisweet chocolate and 1/4 cup whipping cream in a microwave-safe bowl at HIGH 1 minute, stirring at 30-second intervals.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
13
Whisk in 2 Tbsp. whipping cream until smooth. Dip tops of cupcakes in chocolate mixture, and let stand until chocolate is set (about 30 minutes). Pipe or spread Salted Caramel Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Getrocknete Morita-Paprika1 Getrocknete Morita-Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
14
Garnish with sea salt flakes and caramels, cut into quarters.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli8 Tassen Sugar Smacks Müsli
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach GeschmackFrisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
15
Note: We tested with Artisan Salt Company Cyprus Mediterranean Flake Salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
16
Salted Caramel Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
17
Prepare Buttercream as directed in Step 1, using 3 Tbsp. milk and adding 1/4 tsp. kosher salt with butter. Melt 15 caramels with 1 Tbsp. milk in a small microwave-safe bowl at HIGH 1 minute or until smooth, stirring at 30-second intervals. Fold caramel mixture into buttercream, creating swirls. (Do not completely blend.)
Zutaten, die Sie benötigen
Rostbraune Kartoffeln, Jeweils Etwa 170 GrammRostbraune Kartoffeln, Jeweils Etwa 170 Gramm
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
18
Fresh Citrus Cupcakes with Ruby Red Grapefruit Glaze
Zutaten, die Sie benötigen
Rote GrapefruitRote Grapefruit
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
19
Prepare Cupcakes as directed, omitting vanilla and adding 1 Tbsp. orange zest and 2 Tbsp. fresh orange juice to batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
20
Drizzle tops of cupcakes with Ruby Red Grapefruit Glaze, and top with pink grapefruit-flavored jelly beans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pink GrapefruitPink Grapefruit
Rote GrapefruitRote Grapefruit
Jelly BeansJelly Beans
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
21
Ruby Red Grapefruit Glaze
Zutaten, die Sie benötigen
Rote GrapefruitRote Grapefruit
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
22
Stir together 3 cups powdered sugar, 1 tsp. grapefruit zest, 5 to 6 Tbsp. fresh grapefruit juice, and 1 drop red food coloring until blended. Makes about 1 1/2 cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
1 Rote Grapefruit, Geschält Und Halbiert1 Rote Grapefruit, Geschält Und Halbiert
Grapefruit-SchaleGrapefruit-Schale
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
23
Cappuccino Cupcakes
Zutaten, die Sie benötigen
CappuccinoCappuccino
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
24
Prepare Cupcakes as directed. Pipe or spread Double Shot Latte Buttercream onto cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
25
Garnish with instant espresso, ground cinnamon, and chocolate-covered coffee beans, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
Gemahlener ZimtGemahlener Zimt
BohnenBohnen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
26
Double Shot Latte Buttercream
Zutaten, die Sie benötigen
MilchkaffeeMilchkaffee
SchussSchuss
27
Prepare Buttercream as directed, beating in 1 1/2 Tbsp. instant espresso with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 12 m.
Portion24
Gesundheits-Score1
Magazin