Black and White Angel Food Cake

Black and White Angel Food Cake
Black and White Angel Food Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe makes 8 servings with 626 calories, 10g of protein, and 24g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Mother's Day event. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 15 minutes. A mixture of vanillan extract, heavy cream, egg whites, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
3
Combine 1/2 cup of the sugar with the flour and sift them together 4 times. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
4
Place the egg whites, salt, and cream of tartar in the bowl of an electric mixer fitted with the whisk attachment and beat on high speed until the eggs form medium-firm peaks, about 1 minute. With the mixer on medium speed, add the remaining 1 1/2 cups of sugar by sprinkling it over the beaten egg whites. Beat on high speed for a few minutes until thick and shiny.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
5
Add the vanilla and continue to whisk until very thick, about 1 more minute. Scrape the beaten egg whites into a large bowl. Sift 1/4 of the flour mixture over the egg whites and fold it very carefully into the batter with a rubber spatula. Continue adding the flour in 3 equal additions, sifting and folding until it's all incorporated. Fold in the grated chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
6
Pour the batter into an ungreased 10-inch tube pan, smooth the top, and bake it for 35 to 45 minutes, until it springs back to the touch.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Remove the cake from the oven and invert the pan on a cooling rack. When cool, run a thin, flexible knife around the cake to remove it from the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
For the chocolate glaze, place the chocolate chips and the heavy cream in a heat-proof bowl over a pan of simmering water and stir until the chocolate melts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
SchokoladenglasurSchokoladenglasur
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
2/3 Tasse (4 Unzen) Halbsüße Schokoladenstückchen2/3 Tasse (4 Unzen) Halbsüße Schokoladenstückchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Pour the chocolate over the top of the cooled cake to cover the top completely and allow it to drizzle down the sides. If you have chocolate glaze left over, you can serve it on the side with the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenglasurSchokoladenglasur
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 15 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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