Blondie Cupcakes

Blondie Cupcakes
Blondie Cupcakes might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 12g of fat, and a total of 307 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe is typical of American cuisine. A mixture of baking soda, semisweet chocolate chips, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 22 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-HälftenFudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
2
Generously butter or spray a 12-cup standard muffin pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
3
Whisk together flour, baking soda, and salt. Set aside.Beat butter and brown sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Add eggs and vanilla, and mix until combined. Gradually add flour mixture, mixing just until combined. Be sure not to overmix. Stir in chocolate chips and toffee chips.Spoon batter evenly into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
Toffee-StückeToffee-Stücke
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake 18-22 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.Cool in pan on wire rack for about 10 minutes. Then, remove cupcakes from pan to cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-HälftenFudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitMedium
Fertig in22 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin