Blueberry-Orange Trifle

Blueberry-Orange Trifle
Blueberry-Orange Trifle is a gluten free recipe with 8 servings. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 13g of protein, 5g of fat, and a total of 333 calories. It is a rather cheap recipe for fans of Scottish food. Head to the store and pick up powdered gelatin, ricotta cheese, brown sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 35 minutes.

Anweisungen

1
Pour 1/2 cup of the orange juice into a small pot and heat over medium flame until hot; remove from heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
2
Sprinkle the gelatin on top of the hot orange juice, give it a stir, and let stand for 5 minutes to soften.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
ZwergbonbonsZwergbonbons
3
Combine the yogurt, ricotta, vanilla, brown sugar, orange zest, and the gelatin mixture in a food processor and process until smooth, thick, and custard-like.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
ZwergbonbonsZwergbonbons
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
Put the angel food cake in a trifle bowl and push it down so it sits on the bottom.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Pour the remaining 1/2 cup of orange juice over the cake to moisten. Spoon the yogurt custard over the cake to cover. Chill in the refrigerator to set up.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
1
Combine the blueberries, sugar, and lemon juice in a pot over medium heat. Stir gently until the berries breakdown and release their natural juice; the consistency should remain a bit chunky. Set aside to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
2
Top the chilled trifle with the blueberry compote and garnish with fresh mint.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische MinzeFrische Minze
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
KompottKompott
SchwierigkeitMedium
Fertig in35 m.
Portion8
Gesundheits-Score12
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