The recipe Brownie Bottom Cheesecake could satisfy your American craving in about 5 hours and 40 minutes. This recipe serves 40. One portion of this dish contains around 2g of protein, 11g of fat, and a total of 164 calories. Head to the store and pick up eggs, salt, sugar, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163°. Microwave chocolate and butter in large microwaveable bowl on HIGH 2 min. or until butter is melted. Stir until chocolate is completely melted.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Add remaining 3 eggs, one at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche Kuchenmischung
11
Pour over brownie layer in pan (Filling will come almost to top of pan.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
12
Bake 55 min. to 1 hour or until center is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
13
Let stand at room temperature 30 min. before serving. Store leftover cheesecake in refrigerator.