Brownie Snack Cake

Brownie Snack Cake
The recipe Brownie Snack Cake could satisfy your American craving in about 45 minutes. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. This dessert has 179 calories, 2g of protein, and 5g of fat per serving. This recipe serves 12. A mixture of cocoa, vegetable oil, powdered sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 37
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Combine first 5 ingredients in a medium bowl; beat at medium speed of a mixer until well-blended.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Combine flour, 1/3 cup cocoa, salt, and baking powder; stir well.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
ReispapierReispapier
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
4
Add flour mixture to sugar mixture, beating just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
5
Pour batter into a 9-inch round cake pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
6
Bake at 375 for 25 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan 10 minutes; remove from pan, and let cool completely on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Combine powdered sugar and milk; beat at low speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
8
Spread 1/2 cup powdered sugar glaze over top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
9
Add 1 teaspoon cocoa to remaining sugar mixture, stirring with a whisk until blended. Spoon into a small zip-top plastic bag. Snip off 1 corner of bag, making a small hole. Starting in center of cake, pipe frosting in 4 concentric circles. Starting at center circle, pull a wooden pick or tip of a knife through circles at regular intervals to edge of cake to form a "web" design.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
ReispapierReispapier
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4 Und Nr. 2Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4 Und Nr. 2
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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