Bunny Cookie Cupcakes

Bunny Cookie Cupcakes
The recipe Bunny Cookie Cupcakes is ready in roughly 45 minutes and is definitely an excellent dairy free option for lovers of American food. This dessert has 406 calories, 4g of protein, and 14g of fat per serving. This recipe serves 24. A mixture of food coloring, roll sugar cookie dough, cupcakes, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Line 2 large baking sheets with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Knead dough and flour together until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
3
Roll out to 1/4-inch thickness.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
4
Cut out bunny shapes using a 3-inch cookie cutter.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rosa, Grüne Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRosa, Grüne Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
5
Transfer to baking sheets, spacing 2 inches apart. Reroll scraps; continue cutting to get 24 bunnies.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
6
Bake cookies, rotating sheets halfway through, until golden, 10 to 12 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Transfer to a wire rack to cool. Make cookie frosting: Stir confectioners' sugar, egg-white powder and 3 Tbsp. warm water until smooth. (If frosting is too thick, stir in more water, 1 tsp. at a time.) Spoon 2 Tbsp. frosting into a ziplock bag. Tint remaining frosting light pink with a drop of red food coloring. Keep frosting covered to prevent drying.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
8
Working on 1 cookie at a time, spread a thin layer of pink frosting on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
9
Sprinkle top of frosted cookie with light or dark pink decorating sugar to coat, shaking off excess. Snip a small corner from bag with white frosting. Pipe a few dots of white frosting on cookie; attach dcors. Repeat with remaining cookies. Allow cookies to dry, 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Zucker DekorierenZucker Dekorieren
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
10
Place chopped coconut in a ziplock bag.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
11
Add a few drops of green food coloring; massage to tint coconut evenly. Put coconut in a shallow bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila StreuselLila Streusel
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
12
Spread vanilla frosting on cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
13
Roll edges in green coconut. Press a cookie on top of each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Cupcakes. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. One wine you could try is NV Solera Cream Sherry. It has 4.5 out of 5 stars and a bottle costs about 17 dollars.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion24
Gesundheits-Score2
Magazin