Bunny Cookie Cupcakes

Bunny Cookie Cupcakes
The recipe Bunny Cookie Cupcakes is ready in roughly 45 minutes and is definitely an excellent dairy free option for lovers of American food. This dessert has 406 calories, 4g of protein, and 14g of fat per serving. This recipe serves 24. A mixture of food coloring, roll sugar cookie dough, cupcakes, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Line 2 large baking sheets with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Knead dough and flour together until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Im Laden Gekaufter Fertiger PizzateigIm Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
3
Roll out to 1/4-inch thickness.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
4
Cut out bunny shapes using a 3-inch cookie cutter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bonbons Mit WassermelonengeschmackBonbons Mit Wassermelonengeschmack
5
Transfer to baking sheets, spacing 2 inches apart. Reroll scraps; continue cutting to get 24 bunnies.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
6
Bake cookies, rotating sheets halfway through, until golden, 10 to 12 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Transfer to a wire rack to cool. Make cookie frosting: Stir confectioners' sugar, egg-white powder and 3 Tbsp. warm water until smooth. (If frosting is too thick, stir in more water, 1 tsp. at a time.) Spoon 2 Tbsp. frosting into a ziplock bag. Tint remaining frosting light pink with a drop of red food coloring. Keep frosting covered to prevent drying.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
8
Working on 1 cookie at a time, spread a thin layer of pink frosting on top.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
9
Sprinkle top of frosted cookie with light or dark pink decorating sugar to coat, shaking off excess. Snip a small corner from bag with white frosting. Pipe a few dots of white frosting on cookie; attach dcors. Repeat with remaining cookies. Allow cookies to dry, 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Zucker DekorierenZucker Dekorieren
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
10
Place chopped coconut in a ziplock bag.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
11
Add a few drops of green food coloring; massage to tint coconut evenly. Put coconut in a shallow bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila StreuselLila Streusel
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
12
Spread vanilla frosting on cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons50 Rote Mini-M&Ms Oder Glühende Bonbons
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
13
Roll edges in green coconut. Press a cookie on top of each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Cupcakes. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. One wine you could try is NV Solera Cream Sherry. It has 4.5 out of 5 stars and a bottle costs about 17 dollars.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion24
Gesundheits-Score2
Magazin