Burnt Sugar Chiffon Cake

Burnt Sugar Chiffon Cake
Burnt Sugar Chiffon Cake requires roughly 1 hour and 45 minutes from start to finish. One serving contains 357 calories, 7g of protein, and 15g of fat. This recipe serves 10. A mixture of egg yolks, vanillan extract, egg whites, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. It works well as a dessert.

Anweisungen

1
To Make Burnt Sugar
Zutaten, die Sie benötigen
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
2
Mixture: Melt 1 cup white sugar in a pan till medium brown. Slowly stir in 1/2 cup boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Preheat oven to 325 degrees (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
Sift together into mixing bowl the flour, 1 1/2 cups white sugar, baking powder, and salt. Form a well in the dry ingredients and add the vegetable oil, egg yolks, burnt sugar mixture, cold water and vanilla. Beat with wooden spoon until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
5
Beat egg whites and cream of tartar in large bowl until they hold very stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
6
Pour egg yolk mixture in a thin stream over egg whites. Fold in gently.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
7
Pour batter into an ungreased tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 65 to 70 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 45 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
Magazin