Burnt Sugar Chiffon Cake

Burnt Sugar Chiffon Cake
Burnt Sugar Chiffon Cake requires roughly 1 hour and 45 minutes from start to finish. One serving contains 357 calories, 7g of protein, and 15g of fat. This recipe serves 10. A mixture of egg yolks, vanillan extract, egg whites, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. It works well as a dessert.

Anweisungen

1
To Make Burnt Sugar
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
2
Mixture: Melt 1 cup white sugar in a pan till medium brown. Slowly stir in 1/2 cup boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Preheat oven to 325 degrees (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Sift together into mixing bowl the flour, 1 1/2 cups white sugar, baking powder, and salt. Form a well in the dry ingredients and add the vegetable oil, egg yolks, burnt sugar mixture, cold water and vanilla. Beat with wooden spoon until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Unzen Frischkäse, Raumtemperatur (caUnzen Frischkäse, Raumtemperatur (ca
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
5
Beat egg whites and cream of tartar in large bowl until they hold very stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiweiß (ca. 9)Eiweiß (ca. 9)
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Pour egg yolk mixture in a thin stream over egg whites. Fold in gently.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
7
Pour batter into an ungreased tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 65 to 70 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 45 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
Magazin