Burnt Sugar Chiffon Cake

Burnt Sugar Chiffon Cake
Burnt Sugar Chiffon Cake requires roughly 1 hour and 45 minutes from start to finish. One serving contains 357 calories, 7g of protein, and 15g of fat. This recipe serves 10. A mixture of egg yolks, vanillan extract, egg whites, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. It works well as a dessert.

Anweisungen

1
To Make Burnt Sugar
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
2
Mixture: Melt 1 cup white sugar in a pan till medium brown. Slowly stir in 1/2 cup boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Preheat oven to 325 degrees (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Sift together into mixing bowl the flour, 1 1/2 cups white sugar, baking powder, and salt. Form a well in the dry ingredients and add the vegetable oil, egg yolks, burnt sugar mixture, cold water and vanilla. Beat with wooden spoon until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Unzen Frischkäse, Raumtemperatur (caUnzen Frischkäse, Raumtemperatur (ca
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
5
Beat egg whites and cream of tartar in large bowl until they hold very stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Pour egg yolk mixture in a thin stream over egg whites. Fold in gently.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
7
Pour batter into an ungreased tube pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 65 to 70 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 45 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
Magazin