Butter Pound Cake

Butter Pound Cake
Need a vegetarian dessert? Butter Pound Cake could be a great recipe to try. This recipe serves 10. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 736 calories, 8g of protein, and 39g of fat. A mixture of vanillan extract, eggs, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes about 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 9 or 10 inch tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Ungesalzene Butter (1 Stück), GewürfeltKalte Ungesalzene Butter (1 Stück), Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Sautierte Garnelen, Geschält1 Pfund Sautierte Garnelen, Geschält
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
With an electric mixer, cream butter and sugar until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Warme HalbfettsahneWarme Halbfettsahne
Dosen Je) Geschnittene Birnen, Gut AbgetropftDosen Je) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, one at a time and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
4
Introduce the flour, one cup at a time while adding cream a little at a time until all flour and cream is mixed in well.
Zutaten, die Sie benötigen
Warme HalbfettsahneWarme Halbfettsahne
Kalte Ungesalzene Butter (1 Stück), GewürfeltKalte Ungesalzene Butter (1 Stück), Gewürfelt
5
Add the vanilla and lemon flavoring and blend well.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
6
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 1-1/2 hours or until center springs back from small amount of pressure. Immediately turn out on cake rack to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Sautierte Garnelen, Geschält1 Pfund Sautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion10
Gesundheits-Score2
Magazin