Butter Pound Cake

Butter Pound Cake
Need a vegetarian dessert? Butter Pound Cake could be a great recipe to try. This recipe serves 10. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 736 calories, 8g of protein, and 39g of fat. A mixture of vanillan extract, eggs, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes about 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour one 9 or 10 inch tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
With an electric mixer, cream butter and sugar until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, one at a time and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Introduce the flour, one cup at a time while adding cream a little at a time until all flour and cream is mixed in well.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
5
Add the vanilla and lemon flavoring and blend well.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
6
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 1-1/2 hours or until center springs back from small amount of pressure. Immediately turn out on cake rack to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion10
Gesundheits-Score2
Magazin