Caramel-Cloaked Chocolate-Hazelnut Torte

Caramel-Cloaked Chocolate-Hazelnut Torte
Caramel-Cloaked Chocolate-Hazelnut Torte might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 270 calories, 8g of protein, and 20g of fat. This recipe serves 10. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. A mixture of bread crumbs, sugar, hazelnuts, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a good option if you're following a dairy free diet.

Anweisungen

1
Place nuts in a 10- by 15-inch baking pan. Roast in a 350 regular or convection oven, shaking pan occasionally, until golden beneath skins, 10 to 12 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Pour nuts into a towel and rub to remove loose skins.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
75 Gramm Goldene Sultaninen75 Gramm Goldene Sultaninen
3
Let cool at least 15 minutes. Set aside eight completely skinned nuts. Whirl remaining nuts in a food processor until finely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
In a bowl, with a mixer on high speed, beat egg yolks and 1/4 cup sugar, scraping bowl occasionally, until very thick and light-colored, about 4 minutes. Stir in ground nuts, bread crumbs, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach GeschmackFrisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach Geschmack
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
In a large bowl, with clean beaters, beat egg whites on high speed until they hold soft peaks. Gradually add remaining 1/4 cup sugar and continue to beat until egg whites hold short, distinct peaks, about 3 minutes total.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Add half the whites to nut mixture and stir to blend well. Gently fold in remaining whites.
7
Spread batter level in a buttered and floured 9-inch cheesecake pan with removable rim.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
8
Bake in a 350 regular oven or 325 convection oven until cake is golden brown and springs back in the center when lightly pressed, 25 to 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
9
Let cool in pan for 10 minutes. Run a knife between cake and pan rim, then remove rim.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
10
Let cake cool on a rack about 45 minutes.
11
With a long, serrated knife, split cake in half horizontally. Gently slide a baking sheet under top cake layer and lift it off.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
12
Spread bottom cake layer evenly with chocolate ganache. Slide top layer, cut side down, back in place over ganache.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
13
Set cake on rack in a 12- by 17-inch pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
14
Pour about 1 1/2 cups warm (see notes) caramel cloak over cake--enough to coat it--starting at the center and spiraling to edges, letting caramel drip down sides to cover completely. Arrange reserved hazelnuts evenly around top edge of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
15
Let stand until caramel stops dripping and is firm enough to cut, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
16
Scrape caramel drips from pan back into the measuring cup containing remaining caramel cloak. Cook, uncovered, in a microwave oven at 30% power, stirring occasionally, until warm and fluid, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
17
Pour into a bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
18
Place cake on a plate.
19
Cut into wedges with a sharp knife. Offer remaining caramel cloak to spoon over portions.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
20
Chocolate ganache: In a 2- to 3-quart pan over low heat, stir 8 ounces bittersweet or semisweet chocolate, chopped (about 1 1/2 cups), and 1 cup whipping cream until melted and smoothly blended, 8 to 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
21
Let cool, stirring occasionally, until ganache no longer flows when pan is tilted, 2 to 2 1/2 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
22
Caramel cloak: In a 3- to 4-quart pan, combine 1 cup each firmly packed brown sugar, light corn syrup, and whipping cream; 1/2 cup (1/4 lb.) butter; and 1/4 teaspoon salt. Bring to a boil over medium-high heat and stir occasionally until mixture reaches 240, 12 to 14 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Leichter MaissirupLeichter Maissirup
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
23
Pour into a 1-quart glass measure and stir occasionally until mixture cools to 150, about 25 minutes. Stir in 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
24
Pour over cake immediately.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score8
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