Caramel-Pecan Dacquoise

Caramel-Pecan Dacquoise
Caramel-Pecan Dacquoise might be just the side dish you are searching for. One portion of this dish contains around 5g of protein, 15g of fat, and a total of 315 calories. This gluten free recipe serves 6. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 55 minutes. Head to the store and pick up pecans, egg whites, water, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 20
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
To prepare meringues, combine first 3 ingredients in a bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Add sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Fold in pecans. Carefully spoon meringue mixture into a zip-top plastic bag; seal. Trace 1 (10-inch) circle onto each of 2 sheets of parchment paper; tape 1 sheet onto each of 2 baking sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
1/4 Pfund Dünn Geschnittener Geräucherter Truthahn1/4 Pfund Dünn Geschnittener Geräucherter Truthahn
4
Cut 1/4 inch off 1 corner of bag; squeeze meringue mixture onto prepared pans to form 2 (10-inch) circles.
5
Bake meringues at 200 for 3 hours or until dry. Turn oven off; cool in closed oven. Carefully remove meringues.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
6
To prepare mousse, combine water and gelatin; let stand 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
7
Place brown sugar, 4 1/2 teaspoons whipping cream, butter, syrup, and salt in a sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring until sugar dissolves. Cook 2 minutes without stirring; remove from heat. Stir in gelatin mixture; cook 30 seconds, stirring until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
ZwergbonbonsZwergbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Remove from heat.
9
Transfer mixture to a large bowl; cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
10
Place remaining 1/4 cup whipping cream in a medium bowl; beat with a mixer at high speed until stiff peaks form. Fold whipped cream into cooled gelatin mixture; chill 20 minutes or until almost set.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
ZwergbonbonsZwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
11
Combine granulated sugar and 1/4 cup water in a small sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring just until sugar dissolves. Cook without stirring until a thermometer registers 250 (about 3 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
12
Place 2 egg whites and a dash of salt in a large bowl; using clean, dry beaters, beat with a mixer at high speed until foamy. Slowly pour hot sugar mixture in a thin stream into egg whites; continue beating until stiff peaks form. Reduce mixer to medium speed; beat until mixture cools (about 8 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
13
Fold one-third of egg white mixture into caramel mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Chill 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
14
Place 1 baked meringue round on a platter; spread mousse evenly over meringue. Top with remaining meringue round.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
15
Drizzle melted chocolate over top.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
16
Cut into 6 wedges.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 55 m.
Portion6
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin