Caramel-Pecan Dacquoise

Caramel-Pecan Dacquoise
Caramel-Pecan Dacquoise might be just the side dish you are searching for. One portion of this dish contains around 5g of protein, 15g of fat, and a total of 315 calories. This gluten free recipe serves 6. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 55 minutes. Head to the store and pick up pecans, egg whites, water, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 20
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
To prepare meringues, combine first 3 ingredients in a bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Add sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Fold in pecans. Carefully spoon meringue mixture into a zip-top plastic bag; seal. Trace 1 (10-inch) circle onto each of 2 sheets of parchment paper; tape 1 sheet onto each of 2 baking sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
3 Tassen (6 Unzen) French's® Original Oder Cheddar French Fried Onions3 Tassen (6 Unzen) French's® Original Oder Cheddar French Fried Onions
4
Cut 1/4 inch off 1 corner of bag; squeeze meringue mixture onto prepared pans to form 2 (10-inch) circles.
5
Bake meringues at 200 for 3 hours or until dry. Turn oven off; cool in closed oven. Carefully remove meringues.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
To prepare mousse, combine water and gelatin; let stand 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
7
Place brown sugar, 4 1/2 teaspoons whipping cream, butter, syrup, and salt in a sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring until sugar dissolves. Cook 2 minutes without stirring; remove from heat. Stir in gelatin mixture; cook 30 seconds, stirring until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
ZwergbonbonsZwergbonbons
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
8
Remove from heat.
9
Transfer mixture to a large bowl; cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
10
Place remaining 1/4 cup whipping cream in a medium bowl; beat with a mixer at high speed until stiff peaks form. Fold whipped cream into cooled gelatin mixture; chill 20 minutes or until almost set.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
ZwergbonbonsZwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
11
Combine granulated sugar and 1/4 cup water in a small sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring just until sugar dissolves. Cook without stirring until a thermometer registers 250 (about 3 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Flasche Süß-saure Sauce, GeteiltFlasche Süß-saure Sauce, Geteilt
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
12
Place 2 egg whites and a dash of salt in a large bowl; using clean, dry beaters, beat with a mixer at high speed until foamy. Slowly pour hot sugar mixture in a thin stream into egg whites; continue beating until stiff peaks form. Reduce mixer to medium speed; beat until mixture cools (about 8 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
13
Fold one-third of egg white mixture into caramel mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Chill 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
14
Place 1 baked meringue round on a platter; spread mousse evenly over meringue. Top with remaining meringue round.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
15
Drizzle melted chocolate over top.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
16
Cut into 6 wedges.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 55 m.
Portion6
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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