Caramel-Pecan Dacquoise

Caramel-Pecan Dacquoise
Caramel-Pecan Dacquoise might be just the side dish you are searching for. One portion of this dish contains around 5g of protein, 15g of fat, and a total of 315 calories. This gluten free recipe serves 6. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 55 minutes. Head to the store and pick up pecans, egg whites, water, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 20
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
To prepare meringues, combine first 3 ingredients in a bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Fold in pecans. Carefully spoon meringue mixture into a zip-top plastic bag; seal. Trace 1 (10-inch) circle onto each of 2 sheets of parchment paper; tape 1 sheet onto each of 2 baking sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
In 1,25 Cm Breite Streifen SchneidenIn 1,25 Cm Breite Streifen Schneiden
4
Cut 1/4 inch off 1 corner of bag; squeeze meringue mixture onto prepared pans to form 2 (10-inch) circles.
5
Bake meringues at 200 for 3 hours or until dry. Turn oven off; cool in closed oven. Carefully remove meringues.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
6
To prepare mousse, combine water and gelatin; let stand 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
7
Place brown sugar, 4 1/2 teaspoons whipping cream, butter, syrup, and salt in a sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring until sugar dissolves. Cook 2 minutes without stirring; remove from heat. Stir in gelatin mixture; cook 30 seconds, stirring until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
ZwergbonbonsZwergbonbons
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Remove from heat.
9
Transfer mixture to a large bowl; cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
10
Place remaining 1/4 cup whipping cream in a medium bowl; beat with a mixer at high speed until stiff peaks form. Fold whipped cream into cooled gelatin mixture; chill 20 minutes or until almost set.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
ZwergbonbonsZwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
11
Combine granulated sugar and 1/4 cup water in a small sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring just until sugar dissolves. Cook without stirring until a thermometer registers 250 (about 3 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Place 2 egg whites and a dash of salt in a large bowl; using clean, dry beaters, beat with a mixer at high speed until foamy. Slowly pour hot sugar mixture in a thin stream into egg whites; continue beating until stiff peaks form. Reduce mixer to medium speed; beat until mixture cools (about 8 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
13
Fold one-third of egg white mixture into caramel mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Chill 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
14
Place 1 baked meringue round on a platter; spread mousse evenly over meringue. Top with remaining meringue round.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
15
Drizzle melted chocolate over top.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
16
Cut into 6 wedges.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 55 m.
Portion6
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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