Caramel-Pecan Dacquoise might be just the side dish you are searching for. One portion of this dish contains around 5g of protein, 15g of fat, and a total of 315 calories. This gluten free recipe serves 6. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 55 minutes. Head to the store and pick up pecans, egg whites, water, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 20
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
To prepare meringues, combine first 3 ingredients in a bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Fold in pecans. Carefully spoon meringue mixture into a zip-top plastic bag; seal. Trace 1 (10-inch) circle onto each of 2 sheets of parchment paper; tape 1 sheet onto each of 2 baking sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
In 1,25 Cm Breite Streifen Schneiden
4
Cut 1/4 inch off 1 corner of bag; squeeze meringue mixture onto prepared pans to form 2 (10-inch) circles.
5
Bake meringues at 200 for 3 hours or until dry. Turn oven off; cool in closed oven. Carefully remove meringues.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
6
To prepare mousse, combine water and gelatin; let stand 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
7
Place brown sugar, 4 1/2 teaspoons whipping cream, butter, syrup, and salt in a sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring until sugar dissolves. Cook 2 minutes without stirring; remove from heat. Stir in gelatin mixture; cook 30 seconds, stirring until gelatin dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-Pudding
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Zwergbonbons
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Remove from heat.
9
Transfer mixture to a large bowl; cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
10
Place remaining 1/4 cup whipping cream in a medium bowl; beat with a mixer at high speed until stiff peaks form. Fold whipped cream into cooled gelatin mixture; chill 20 minutes or until almost set.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-Pudding
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Zwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
11
Combine granulated sugar and 1/4 cup water in a small sauce- pan over medium-high heat; bring to a boil, stirring just until sugar dissolves. Cook without stirring until a thermometer registers 250 (about 3 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit Sesamöl
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Place 2 egg whites and a dash of salt in a large bowl; using clean, dry beaters, beat with a mixer at high speed until foamy. Slowly pour hot sugar mixture in a thin stream into egg whites; continue beating until stiff peaks form. Reduce mixer to medium speed; beat until mixture cools (about 8 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
13
Fold one-third of egg white mixture into caramel mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Chill 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
14
Place 1 baked meringue round on a platter; spread mousse evenly over meringue. Top with remaining meringue round.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
15
Drizzle melted chocolate over top.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)