Carrot Cake

Carrot Cake
For 97 cents per serving, this recipe covers 18% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 10g of protein, 21g of fat, and a total of 708 calories. This recipe serves 8. It will be a hit at your Easter event. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of salt, baking soda, vegetable oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 degrees. Grease and flour a 10-inch Bundt or tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Sift the flour together with the baking powder, baking soda, salt, and cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
ReispapierReispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
3
In another bowl, combine the sugar and oil and mix thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add the carrots and blend well.
Zutaten, die Sie benötigen
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
5
Add the eggs, 1 at a time, to the carrot mixture, beating well after each addition. Fold in the nuts. Then gradually add the flour mixture, blending well.
Zutaten, die Sie benötigen
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
6
Pour the batter into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Bake for 1 hour, or until a toothpick inserted in the center comes out clean. Cool before frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
When the cake is cool, blend together the frosting ingredients and frost.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
2
Taste
3
Book, using the USDA Nutrition Database
4
Joan Nathan's books include The Jewish Holiday Kitchen, The Children's Jewish Holiday Kitchen, and Jewish Cooking in America, which won the IACP Julia Child Award for Best Cookbook of the Year in 1995 and the James Beard Award for Best American Cookbook. She contributes articles on international ethnic food and special holiday features to the New York Times, the Los Angeles Times Syndicate, Hadassah Magazine, Food & Wine, and Food Arts. She lives in Washington, D.C., with her husband, Allan Gerson, and their three children.
Zutaten, die Sie benötigen
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score8
GerichteBeilage
AnlässeOstern
Magazin