For 97 cents per serving, this recipe covers 18% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 10g of protein, 21g of fat, and a total of 708 calories. This recipe serves 8. It will be a hit at your Easter event. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of salt, baking soda, vegetable oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 degrees. Grease and flour a 10-inch Bundt or tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Bis 1 1/2 Tassen Bohnenmus, Gut Erhitzt, Etwas Hühnerbrühe Oder Wasser Hinzufügen, Um Eine Glatte, Streichfähige Konsistenz Zu Erhalten
2
Sift the flour together with the baking powder, baking soda, salt, and cinnamon.
In another bowl, combine the sugar and oil and mix thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Oliven, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
4
Add the carrots and blend well.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
5
Add the eggs, 1 at a time, to the carrot mixture, beating well after each addition. Fold in the nuts. Then gradually add the flour mixture, blending well.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
6
Pour the batter into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Bis 1 1/2 Tassen Bohnenmus, Gut Erhitzt, Etwas Hühnerbrühe Oder Wasser Hinzufügen, Um Eine Glatte, Streichfähige Konsistenz Zu Erhalten
7
Bake for 1 hour, or until a toothpick inserted in the center comes out clean. Cool before frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1
When the cake is cool, blend together the frosting ingredients and frost.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
2
Taste
3
Book, using the USDA Nutrition Database
4
Joan Nathan's books include The Jewish Holiday Kitchen, The Children's Jewish Holiday Kitchen, and Jewish Cooking in America, which won the IACP Julia Child Award for Best Cookbook of the Year in 1995 and the James Beard Award for Best American Cookbook. She contributes articles on international ethnic food and special holiday features to the New York Times, the Los Angeles Times Syndicate, Hadassah Magazine, Food & Wine, and Food Arts. She lives in Washington, D.C., with her husband, Allan Gerson, and their three children.
Zutaten, die Sie benötigen
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)