Carrot Cupcakes with Caramel and Cream Cheese Frosting
The recipe Carrot Cupcakes with Caramel and Cream Cheese Frosting is ready in approximately 1 hour and 30 minutes and is definitely a super vegetarian option for lovers of American food. This recipe serves 24. One serving contains 348 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of few drops of lemon juice, vanillan extract, confectioners' sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Line two 12-cup muffin tins with paper liners. In a medium bowl, toss the carrots with the raisins and pecans. Onto a large sheet of wax paper, sift the flour with the cinnamon, baking powder, baking soda and salt.
In a large bowl, using an electric mixer, beat the canola oil with the sugar at medium-high speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
8 (1/4 Zoll) Dicke Scheiben Schweizer Käse
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add the eggs, 1 at a time, beating well between additions.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add the dry ingredients and beat at low speed until combined. Using a wooden spoon, stir in the carrot mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
6
Spoon the batter into the cups, filling them three-fourths full.
7
Bake the cupcakes for about 25 minutes, or until the tops spring back when lightly pressed.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
Let cool in the pans for 10 minutes, then transfer the cupcakes to a wire rack to cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
9
In a small, deep saucepan, combine the sugar, water and lemon juice. Using a wet pastry brush, wash down the side of the saucepan. Bring to a simmer over moderately high heat and cook without stirring, until the caramel just begins to color around the edges, about 5 minutes. Gently swirl the pan and simmer until the caramel turns a medium amber color, about 2 minutes longer.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Remove from the heat. Using a long-handled wooden spoon, stir in the heavy cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
11
Transfer to a bowl and let cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
12
In another bowl, beat the cream cheese at low speed until smooth. Beat in the butter, then beat in the confectioners' sugar and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
13
Spread 1 tablespoon of the cream cheese frosting over each cupcake. Fill a pastry bag fitted with a 1/4-inch star tip with the remaining frosting. Pipe a ring around the top of each cupcake, leaving an empty space in the center. Spoon the caramel into the centers.