Carrot Cupcakes with Caramel and Cream Cheese Frosting

Carrot Cupcakes with Caramel and Cream Cheese Frosting
The recipe Carrot Cupcakes with Caramel and Cream Cheese Frosting is ready in approximately 1 hour and 30 minutes and is definitely a super vegetarian option for lovers of American food. This recipe serves 24. One serving contains 348 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of few drops of lemon juice, vanillan extract, confectioners' sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Line two 12-cup muffin tins with paper liners. In a medium bowl, toss the carrots with the raisins and pecans. Onto a large sheet of wax paper, sift the flour with the cinnamon, baking powder, baking soda and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
In a large bowl, using an electric mixer, beat the canola oil with the sugar at medium-high speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
8 (1/4 Zoll) Dicke Scheiben Schweizer Käse8 (1/4 Zoll) Dicke Scheiben Schweizer Käse
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add the eggs, 1 at a time, beating well between additions.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Add the dry ingredients and beat at low speed until combined. Using a wooden spoon, stir in the carrot mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
6
Spoon the batter into the cups, filling them three-fourths full.
7
Bake the cupcakes for about 25 minutes, or until the tops spring back when lightly pressed.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Let cool in the pans for 10 minutes, then transfer the cupcakes to a wire rack to cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
9
In a small, deep saucepan, combine the sugar, water and lemon juice. Using a wet pastry brush, wash down the side of the saucepan. Bring to a simmer over moderately high heat and cook without stirring, until the caramel just begins to color around the edges, about 5 minutes. Gently swirl the pan and simmer until the caramel turns a medium amber color, about 2 minutes longer.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
10
Remove from the heat. Using a long-handled wooden spoon, stir in the heavy cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
11
Transfer to a bowl and let cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
12
In another bowl, beat the cream cheese at low speed until smooth. Beat in the butter, then beat in the confectioners' sugar and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
13
Spread 1 tablespoon of the cream cheese frosting over each cupcake. Fill a pastry bag fitted with a 1/4-inch star tip with the remaining frosting. Pipe a ring around the top of each cupcake, leaving an empty space in the center. Spoon the caramel into the centers.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
14
Transfer the cupcakes to a platter and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion24
Gesundheits-Score3
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