Carrot Muffins might be just the morn meal you are searching for. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 55 calories, 1g of protein, and 2g of fat. This recipe serves 35. From preparation to the plate, this recipe takes around 35 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet. If you have salt, oil, egg, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Heat oven to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Combine first 4 ingredients; set aside.
3
Whisk egg and oil in large bowl until blended. Stir in applesauce, brown sugar and 1/2 tsp. vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Milk Duds
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
Necco Waffelbonbons
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
4
Add dry ingredients; stir just until moistened. Stir in carrots.
Zutaten, die Sie benötigen
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
5
Spoon into 12 muffin pan cups sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Polenta Kochen
6
Bake 15 min. or until toothpick inserted in centers comes out clean. Cool in pan 5 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Remove to wire racks; cool completely.
8
Mix reduced-fat cream cheese, powdered sugar and remaining vanilla until blended; spread onto muffins.