Carrot Walnut Cake is a vegetarian recipe with 10 servings. This recipe covers 18% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 10g of protein, 27g of fat, and a total of 688 calories. Head to the store and pick up ground cinnamon, confectioners' sugar, brown sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 10 inch round cake pan. Sift together the flour, baking powder, baking soda, cinnamon and salt, set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Allzweckmehl, Plus Mehl Für Die Arbeitsplatte
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
Kandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen Lebensmittelabteilung
2
In a medium bowl, cream together the 1 cup butter, brown sugar and white sugar. Stir in the eggs and the orange juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der Engel
Paket Milk Duds
Geröstet Und Pistazien
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Sonnentomaten Nicht
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
3
Add the sifted dry ingredient, mix well. Finally, fold in the walnuts, raisins and carrots.