Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back)

Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back)
Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back) is a gluten free recipe with 4 servings. One portion of this dish contains approximately 17g of protein, 31g of fat, and a total of 772 calories. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 10 minutes. If you have walnut pieces, chestnut flour, extra virgin olive oil, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees. In a large mixing bowl, place flour, sugar and walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Add 1/2 cup cold milk and slowly add the rest of the milk, stirring constantly to avoid lumps forming in the batter. Grease a 9-inch, non-stick baking pan with 1 tablespoon oil and pour in the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
3
Drizzle the top with the remaining oil and distribute 2 tablespoons rosemary evenly over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll DickFleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
4
Bake for 45 minutes, or until a toothpick inserted in the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
While castagnaccio is cooking, combine the lardo, the remaining 1 tablespoon rosemary, prosciutto, garlic and freshly ground black pepper to taste. Stir well to combine and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bis 3 Esslöffel Gehackte Bananenpaprikaringe Oder Gehackte Peperoni Jeglicher Art2 Bis 3 Esslöffel Gehackte Bananenpaprikaringe Oder Gehackte Peperoni Jeglicher Art
SchinkenSchinken
Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll DickFleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Gehackte Bananenpaprikaringe Oder Gehackte Peperoni Jeglicher ArtGehackte Bananenpaprikaringe Oder Gehackte Peperoni Jeglicher Art
6
Remove castagnaccio and serve warm with a thin layer of lardo spread on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion4
Gesundheits-Score7
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