Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back)

Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back)
Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back) is a gluten free recipe with 4 servings. One portion of this dish contains approximately 17g of protein, 31g of fat, and a total of 772 calories. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 10 minutes. If you have walnut pieces, chestnut flour, extra virgin olive oil, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees. In a large mixing bowl, place flour, sugar and walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Add 1/2 cup cold milk and slowly add the rest of the milk, stirring constantly to avoid lumps forming in the batter. Grease a 9-inch, non-stick baking pan with 1 tablespoon oil and pour in the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
3
Drizzle the top with the remaining oil and distribute 2 tablespoons rosemary evenly over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Hammelfleisch Ohne Knochen, In 3 Bis 4 Zoll Große Würfel Geschnitten - Oder Alternativ Lammschulter Ohne KnochenHammelfleisch Ohne Knochen, In 3 Bis 4 Zoll Große Würfel Geschnitten - Oder Alternativ Lammschulter Ohne Knochen
Dünn-Dünn-
4
Bake for 45 minutes, or until a toothpick inserted in the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
While castagnaccio is cooking, combine the lardo, the remaining 1 tablespoon rosemary, prosciutto, garlic and freshly ground black pepper to taste. Stir well to combine and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bis 3 Esslöffel Gehackte Bananenpaprikaringe Oder Gehackte Peperoni Jeglicher Art2 Bis 3 Esslöffel Gehackte Bananenpaprikaringe Oder Gehackte Peperoni Jeglicher Art
SchinkenSchinken
Hammelfleisch Ohne Knochen, In 3 Bis 4 Zoll Große Würfel Geschnitten - Oder Alternativ Lammschulter Ohne KnochenHammelfleisch Ohne Knochen, In 3 Bis 4 Zoll Große Würfel Geschnitten - Oder Alternativ Lammschulter Ohne Knochen
Goya® KnoblauchGoya® Knoblauch
6
Remove castagnaccio and serve warm with a thin layer of lardo spread on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion4
Gesundheits-Score7
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