Chicken-and-Strawberry Salad

Chicken-and-Strawberry Salad
Chicken-and-Strawberry Salad is a gluten free, dairy free, and whole 30 main course. One serving contains 472 calories, 26g of protein, and 35g of fat. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 6. A mixture of slivered almonds, strawberries, mayonnaise, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. To use up the avocado you could follow this main course with the chocolate avocado mousse | quick dark chocolate avocado mousse as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Whisk together dressing and mayonnaise in a large bowl; cover and chill 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Große Chipotle-Paprika In Adobo-Sauce, Fein Gehackt, Plus 2 Esslöffel Adobo-Sauce2 Große Chipotle-Paprika In Adobo-Sauce, Fein Gehackt, Plus 2 Esslöffel Adobo-Sauce
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Add chopped chicken and next 5 ingredients to dressing mixture, gently tossing to coat.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
3
Serve over mixed salad greens.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemischte GrünsGemischte Grüns
4
Garnish, if desired.
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score32
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