One serving contains 399 calories, 6g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. 760 people found this recipe to be tasty and satisfying. If you have granulated sugar, butter, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 5 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
2
Spray 15x10x1-inch pan with cooking spray. Line with waxed paper; spray with additional cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Microwave 3 oz. chocolate and butter in medium microwaveable bowl on High 1-1/2 to 2 min. or until butter is melted. Stir until chocolate is completely melted.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
4
Add granulated sugar; mix well. Beat eggs in large bowl with mixer on high speed 3 min. or until thickened. Blend in chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und Pistazien
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
5
Add 1/4 cup flour and baking soda; beat just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
6
Add remaining flour alternately with water, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Dick Geschnittener Geräucherter Speck, Gewürfelt
7
Spread evenly into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Bake 15 min. or until top of cake springs back when touched; sprinkle with 1/4 cup powdered sugar. Immediately invert cake onto clean towel; remove pan. Carefully peel off paper. Starting at one short side, roll up cake and towel together; cool completely on wire rack.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Beat cream cheese and remaining powdered sugar in medium bowl with mixer until well blended. Gently stir in 1-1/2 cups COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später Süßigkeiten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
10
Unroll cake carefully; remove towel.
11
Spread cream cheese mixture onto cake, completely covering top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später Süßigkeiten
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
12
Roll up cake; place, seam-side down, on platter.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
13
Microwave remaining chocolate and remaining COOL WHIP in microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until chocolate is completely melted and mixture is well blended, stirring after 1 min. Cool 2 min.; spread onto cake. Refrigerate 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen