One serving contains 399 calories, 6g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. 760 people found this recipe to be tasty and satisfying. If you have granulated sugar, butter, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 5 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Spray 15x10x1-inch pan with cooking spray. Line with waxed paper; spray with additional cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Microwave 3 oz. chocolate and butter in medium microwaveable bowl on High 1-1/2 to 2 min. or until butter is melted. Stir until chocolate is completely melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Verjus-Vinaigrette
4
Add granulated sugar; mix well. Beat eggs in large bowl with mixer on high speed 3 min. or until thickened. Blend in chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-Vinaigrette
5
Add 1/4 cup flour and baking soda; beat just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Lebensretter-Bonbons
6
Add remaining flour alternately with water, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
7
Spread evenly into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Bake 15 min. or until top of cake springs back when touched; sprinkle with 1/4 cup powdered sugar. Immediately invert cake onto clean towel; remove pan. Carefully peel off paper. Starting at one short side, roll up cake and towel together; cool completely on wire rack.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Beat cream cheese and remaining powdered sugar in medium bowl with mixer until well blended. Gently stir in 1-1/2 cups COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-Vinaigrette
10
Unroll cake carefully; remove towel.
11
Spread cream cheese mixture onto cake, completely covering top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
12
Roll up cake; place, seam-side down, on platter.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Weiße Brötchen
13
Microwave remaining chocolate and remaining COOL WHIP in microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until chocolate is completely melted and mixture is well blended, stirring after 1 min. Cool 2 min.; spread onto cake. Refrigerate 1 hour.