Chocolate Cake with Cashews, Berries and Whipped Cream

Chocolate Cake with Cashews, Berries and Whipped Cream
You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate Cake with Cashews, Berries and Whipped Cream a try. This recipe makes 17 servings with 327 calories, 6g of protein, and 17g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is a good option if you're following a vegetarian diet. A mixture of baking powder, roasted cashews, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Butter a 9-by-13-inch metal baking pan. In a medium bowl, sift the flour with 1 1/2 cups of cocoa, the baking powder and salt. In a large bowl, beat the butter with the sugar until light and fluffy. Beat in the eggs, 1 at a time, then the corn syrup and vanilla. Using a rubber spatula, fold in the dry ingredients and the cashews.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
CashewCashew
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Scrape the batter into the prepared pan and bake for about 25 minutes, or until just set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Let the cake cool to room temperature in the pan. Sift cocoa over the cake and cut it into squares.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Serve with whipped cream and raspberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion17
Gesundheits-Score2
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