Chocolate Cake with Cheese Filling is a vegetarian dessert. This recipe makes 12 servings with 138 calories, 3g of protein, and 3g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baking powder, sugar, egg, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Prepare Ricotta Filling.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
2
Place in a bowl; cover and chill.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
3
Combine 1/2 cup sugar, oil, and egg in a large bowl; beat at medium speed of a mixer until thick and pale (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's Süßigkeiten
4
Add yogurt and vanilla; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco Waffelbonbons
Paket Gefrorener Vanille-Torte
5
Combine flour, cocoa, baking powder, and salt; stir well.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
Reispapier
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
6
Add to egg mixture; beat well. Set batter aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
7
Beat 3 egg whites (at room temperature) and cream of tartar at high speed of mixer until foamy. Gradually add 1/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently stir one-fourth of egg white mixture into batter; gently fold in remaining egg white mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiweiß (ca. 9)
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Zitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
8
Pour batter into a 9 x 5-inch loaf pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
9
Bake at 350 for 40 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean; let cool in pan 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
10
Remove from pan; let cool completely on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
11
Using a serrated knife, split cake into thirds horizontally.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
12
Brush each of 4 cut sides of cake with 1 tablespoon Kahla.
13
Place bottom layer, cut side up, on a serving platter; spread with 1 cup Ricotta Filling. Arrange 3/4 cup strawberries over Ricotta Filling, and top with middle cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-Stäbchen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
Pfund Brombeeren (ca.
14
Spread cake with remaining Ricotta Filling, and arrange remaining strawberries over Ricotta Filling; top with the remaining cake layer. Cover and chill for 24 hours. To serve, sift powdered sugar over top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
Brezel-Dip-Stäbchen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt