Chocolate Caramel Cheesecake

Chocolate Caramel Cheesecake
One portion of this dish contains approximately 8g of protein, 43g of fat, and a total of 552 calories. This recipe serves 10. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 75 hours. It is a good option if you're following a gluten free diet. A mixture of cream, vanilla, heavy cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Make crumb crust as directed in separate recipe, using chocolate wafer cookies instead of graham crackers.
Zutaten, die Sie benötigen
Zerkleinerte Schokoladenwaffeln (ca. 8 Waffeln)Zerkleinerte Schokoladenwaffeln (ca. 8 Waffeln)
Ganze Graham Crackers, In Große Stücke GebrochenGanze Graham Crackers, In Große Stücke Gebrochen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
2
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
3
Cook sugar in a dry heavy saucepan over moderately low heat, stirring slowly with a fork, until melted and pale golden. Cook caramel without stirring, swirling pan, until deep golden.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Remove from heat and carefully add heavy cream (mixture will vigorously steam and caramel will harden). Cook over moderately low heat, stirring, until caramel is dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
5
Remove from heat and whisk in chocolate until smooth. Stir in sour cream.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
6
Beat cream cheese with an electric mixer until fluffy, then beat in chocolate mixture on low speed. Beat in eggs, 1 at a time, then vanilla, beating on low speed until each ingredient is incorporated and scraping down bowl between additions.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
7
Put springform pan with crust in a shallow baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
8
Pour filling into crust and bake in baking pan (to catch drips) in middle of oven 55 minutes, or until cake is set 3 inches from edge but center is still slightly wobbly when pan is gently shaken.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
9
Run a knife around top edge of cake to loosen and cool completely in springform pan on a rack. (Cake will continue to set as it cools.) Chill cake, loosely covered, at least 6 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
10
Remove side of pan and transfer cake to a plate. Bring to room temperature before serving.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
1
Cheesecake keeps, covered and chilled, 1 week.
SchwierigkeitExperte
Fertig in75 hrs
Portion10
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin