Chocolate Cheesecake III

Chocolate Cheesecake III
Chocolate Cheesecake III requires around 9 hours and 20 minutes from start to finish. One serving contains 684 calories, 9g of protein, and 54g of fat. This recipe serves 8. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of butter, heavy whipping cream, graham crackers, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (190 degrees C). Grind graham crackers in a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
Ganze Graham Crackers, In Große Stücke GebrochenGanze Graham Crackers, In Große Stücke Gebrochen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
In a small bowl, or in the food processor, stir together the graham cracker crumbs, white sugar and melted butter. Press into the bottom, and 1 inch up the sides of a 9 inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Heath-Schokoriegel (je 1,4 Unzen), Zerkleinert3 Heath-Schokoriegel (je 1,4 Unzen), Zerkleinert
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Bake for 15 minutes in the preheated oven, set aside to cool. Turn the oven down to 350 degrees F (175 degrees C). Chop the semisweet chocolate into pieces and melt over a double boiler along with the cream. Stir occasionally until melted, then set aside to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
In a medium bowl, beat the cream cheese and sugar until soft. Stir in the eggs, one at a time, mixing well between additions. Stir in the chocolate mixture until fully incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Pour into the prepared crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake for 55 to 60 minutes in the preheated oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Let cake cool to room temperature, then refrigerate for at least 8 hours before serving.
SchwierigkeitExperte
Fertig in9 hrs, 20 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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