Chocolate Cheesecake III

Chocolate Cheesecake III
Chocolate Cheesecake III requires around 9 hours and 20 minutes from start to finish. One serving contains 684 calories, 9g of protein, and 54g of fat. This recipe serves 8. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of butter, heavy whipping cream, graham crackers, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (190 degrees C). Grind graham crackers in a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
Ganze Graham Crackers, In Große Stücke GebrochenGanze Graham Crackers, In Große Stücke Gebrochen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
In a small bowl, or in the food processor, stir together the graham cracker crumbs, white sugar and melted butter. Press into the bottom, and 1 inch up the sides of a 9 inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Bake for 15 minutes in the preheated oven, set aside to cool. Turn the oven down to 350 degrees F (175 degrees C). Chop the semisweet chocolate into pieces and melt over a double boiler along with the cream. Stir occasionally until melted, then set aside to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
In a medium bowl, beat the cream cheese and sugar until soft. Stir in the eggs, one at a time, mixing well between additions. Stir in the chocolate mixture until fully incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Pour into the prepared crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
6
Bake for 55 to 60 minutes in the preheated oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Let cake cool to room temperature, then refrigerate for at least 8 hours before serving.
SchwierigkeitExperte
Fertig in9 hrs, 20 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin