Chocolate Chip Bundt Cake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 467 calories, 6g of protein, and 27g of fat. This recipe serves 16. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of baking soda, flour, semisweet chocolate chips, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 20 minutes.
Anweisungen
1
To make the topping:Preheat oven to 177°. Grease and flour a 12-cup Bundt pan.Stir the pecans, butter, and sugar together with a fork.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1
Whisk together the flour, baking soda, and salt. Set aside.Using an electric mixer on medium speed, beat the butter, brown sugar, granulated sugar, and vanilla until fluffy (3-5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
2
Add the eggs, one at a time, beating just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add the flour mixture, alternating with the buttermilk. Begin and end with flour mixture. Reduce mixer speed to low and beat just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Mix in the chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch
5
Transfer the batter to the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Bake 50-55 minutes, or until a cake tester inserted into the center comes out clean.Cool in pan on wire rack for 10 minutes.