Chocolate Cloud Cake

Chocolate Cloud Cake
Chocolate Cloud Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 7g of protein, 49g of fat, and a total of 611 calories. This recipe serves 8. A mixture of butter, cocoa powder, orange zest, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 20 minutes. It is a good option if you're following a gluten free diet. If you like this recipe, you might also like recipes such as Chocolate Cloud Cake, Chocolate Cloud Cake, and Chocolate Cloud Cake.

Anweisungen

1
Special equipment: 9-inch springform pan
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2
Preheat the oven to 350 degrees F. Line the bottom of the cake pan with baking parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
Melt the chocolate either in a double boiler or a microwave, add the butter and let melt in the warm chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
4
Beat the 2 whole eggs and 4 egg yolks with 1/3 cup of the sugar, then gently add the chocolate mixture, the orange-flavored liqueur and the orange zest.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
3 Salzstangen3 Salzstangen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
5
In another bowl, whisk the 4 egg whites until foamy, then gradually add the remaining sugar and whisk until the whites hold their shape but are not too stiff. Lighten the chocolate mixture with a dollop of egg whites, and then fold in the rest of the whites.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Pour into the prepared pan and bake for 35 to 40 minutes or until the cake is risen and cracked and the center is no long wobbly. Cool the cake in its pan on a wire rack; the middle will sink as it cools.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
When you are ready to eat, place the still pan-bound cake on a cake stand or plate for serving and carefully remove the sides of the pan from the cake. Don't worry about cracks or rough edges, it's the crater look we're going for here. Whip the cream until it's soft and then add the vanilla and orange-flavored liqueur and continue whisking until the cream is firm but not stiff. Fill the crater of the cake with the whipped cream, easing it out gently towards the edges of the cake, and dust the top lightly with cocoa powder pushed through a tea-strainer.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
3 Salzstangen3 Salzstangen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
TeeTee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 20 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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