Chocolate Cupcakes with Mint Cream

Chocolate Cupcakes with Mint Cream
Chocolate Cupcakes with Mint Cream might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 23g of fat, and a total of 346 calories. This recipe is typical of American cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. If you have salt, bittersweet chocolate, corn syrup, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
For the cupcakes:Preheat oven to 350 degrees F. Line a 12 cup muffin pan with baking-cup liners.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Polenta KochenPolenta Kochen
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Combine butter and chocolate in medium heatproof bowl. Set bowl over saucepan containing barely simmering water; heat mixture until butter and chocolate start to melt.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Add cocoa and whisk until smooth and fully combined. Set aside to cool until just warm to touch.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Whisk flour, baking soda and baking powder in small bowl to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Whisk eggs in second medium bowl to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Add sugar, vanilla and salt and whisk until fully incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
Add cooled chocolate mixture and whisk until combined.Sift about one-third of flour mixture over chocolate mixture and whisk until combined; whisk in sour cream until combined; then sift in remaining flour mixture and whisk batter until it is homogenous and thick.Divide batter evenly among muffin pan cups.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Polenta KochenPolenta Kochen
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
1
Combine all chocolate and butter in a metal bowl set over a saucepan filled with simmering water. Stir occasionally until melted and combined.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
1
Cut the centers out of each cupcake. Fill centers with mint cream and replace the tops.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
2
Let the ganache cool slightly so it thickens, but don't let it cool too much or it won't spread smoothly. Spoon the ganache over the tops of each cupcake, covering evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
3
Let ganache set slightly before serving.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin