Chocolate Cupcakes with Peppermint Frosting

Chocolate Cupcakes with Peppermint Frosting
The recipe Chocolate Cupcakes with Peppermint Frosting could satisfy your American craving in about 45 minutes. This recipe serves 18. One portion of this dish contains about 3g of protein, 6g of fat, and a total of 205 calories. A mixture of peppermint candies, butter, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. Christmas will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
To prepare cupcakes, place brown sugar and butter in a large bowl; beat with a mixer at medium speed 2 minutes or until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
4
Combine flour, cocoa, baking powder, baking soda, and salt in a bowl, stirring well with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add flour mixture to sugar mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with the flour mixture. Stir in vanilla extract.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
6
Spoon batter into 18 muffin cups lined with paper liners.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
7
Bake at 350 for 12 minutes or until cupcakes spring back when touched lightly in the center. Cool in pan 10 minutes on a wire rack; remove from pan. Cool completely on wire rack.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
To prepare frosting, combine powdered sugar, cream cheese, and peppermint extract in a bowl, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißer CranberrysaftWeißer Cranberrysaft
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
9
Spread about 4 teaspoons frosting on each cupcake; sprinkle evenly with candies.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion18
Gesundheits-Score1
Magazin