Chocolate Italian Cake

Chocolate Italian Cake
Chocolate Italian Cake is a vegetarian dessert. This recipe serves 12. One serving contains 473 calories, 7g of protein, and 25g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of baking soda, pecans, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is a very affordable recipe for fans of Mediterranean food.

Anweisungen

1
Beat egg whites at high speed with an electric mixer until stiff peaks form; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Beat butter and shortening until creamy; gradually add sugar, beating well.
Zutaten, die Sie benötigen
Tasse Halbsüße Schokostückchen Oder RosinenTasse Halbsüße Schokostückchen Oder Rosinen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
3
Add egg yolks, 1 at a time, beating until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
4
Combine flour, cocoa, and baking soda; add to butter mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed until blended after each addition. Stir in coconut, chopped pecans, and vanilla. Fold in egg whites.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan StückePecan Stücke
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ReispapierReispapier
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
5
Pour batter into 3 greased and floured 8-inch round cakepans.
6
Bake at 325 for 25 to 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Remove cake layers to wire racks, and cool completely.
8
Spread Chocolate-Cream Cheese Frosting between layers and on top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
9
Garnish, if desired.

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italian works really well with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( half-bottle). It has 5 out of 5 stars and a bottle costs about 14 dollars.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( halbe Flasche)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( halbe Flasche)
Knackige, reife, rote Beeren- und Kirscharomen werden von lebendiger, frischer Säure geprägt. Im Mund zeigen die Aromen klassische Sangiovese-Noten von Erde, Pilzen und Leder mit einem Rückgrat fester und dennoch eleganter Tannine. Passt gut zu Fleisch und Fleisch Pasta Saucen, Geflügel und Hartkäse.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
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