Chocolate Pumpkin Cupcakes

Chocolate Pumpkin Cupcakes
The recipe Chocolate Pumpkin Cupcakes could satisfy your American craving in approximately 45 minutes. This recipe serves 45. One serving contains 187 calories, 2g of protein, and 10g of fat. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have cocoa powder, sugar, vanillan extract, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Make cupcakes: Preheat oven to 35
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
In a medium bowl, with a mixer on medium speed, beat sugar, buttermilk, oil, eggs, pumpkin, salt, and vanilla until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Whisk together flour, cocoa, baking soda, and baking powder in a medium bowl. Gradually add to wet mixture, beating on medium speed until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Line muffin pans with muffin cups and fill each cup with 3 tbsp. batter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
5
Bake until a toothpick inserted in centers comes out clean, 25 minutes. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
6
Make frosting: In a medium bowl, beat mascarpone, pumpkin pie spice, pumpkin, vanilla, and salt with a mixer until smooth. Beat in powdered sugar. Chill until firm, 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Groß Oder Zucchini, Der Länge Nach Vierteln Und In 1/2-Zoll-Stücke SchneidenGroß Oder Zucchini, Der Länge Nach Vierteln Und In 1/2-Zoll-Stücke Schneiden
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
MascarponeMascarpone
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
7
Spread on cupcakes and top each with whipped cream and a pastille. Chill until frosting is firm, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
8
*Find chocolate pastilles in the baking aisle at well-stocked grocery stores.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion45
Gesundheits-Score1
Magazin