You can never have too many Mediterranean recipes, so give Chocolate Tiramisu If you have ladyfinger cookies, semisweet chocolate chips, marsala, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Place the mascarpone cheese in a large bowl and set aside. With an electric mixer, beat the cream and 1/4 cup of the sugar in a medium bowl until soft peaks form. Fold the whipped cream into the mascarpone. Then fold in the chilled Chocolate Zabaglione. Cover and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk the warmed espresso and the remaining 1/4 cup of sugar in another medium bowl until blended. Line a 9 1/4 by 5 by 2 3/4-inch metal loaf pan with plastic wrap, allowing the plastic to extend over the sides. Working with 1 cookie at a time, dip 8 cookies into the espresso, and arrange in a single layer side by side over the bottom of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Verschiedene Cracker Oder Pita-Chips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Spoon 1/3 of the mascarpone mixture over the cookies to cover. Repeat dipping 8 of the cookies in the espresso and layering the cookies and remaining mascarpone mixture 2 more times. Dip the remaining 8 cookies in the espresso and arrange side by side atop the tiramisu. Press lightly to compact slightly (the last layer will extend above the pan sides). Cover the tiramisu with plastic and refrigerate at least 6 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Verschiedene Cracker Oder Pita-Chips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
5
Unwrap the plastic from atop the tiramisu. Invert the tiramisu onto a platter.
6
Remove the plastic. Sift the cocoa over the tiramisu, and with a vegetable peeler or sharp knife, make dark chocolate shavings and sprinkle over top.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenspäne
Gelbe Maistortillas (6 Zoll), Erwärmt
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schäler
1 Gelbe Fruchtrolle
7
Add cream and chocolate to a heavy small saucepan. Cook over medium heat, stirring often, until the chocolate chips are melted and smooth. Set aside and keep warm.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiche Schokoladenkekse
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
8
Whisk the egg yolks, sugar, Marsala, and salt in a large glass bowl until blended. Set the bowl over a saucepan of simmering water, but do not allow the bottom of the bowl to touch the water.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1/2 Tasse Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Whisk the egg mixture over the simmering water until it is thick and creamy, about 4 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
10
Remove from the heat.
11
Using a large rubber spatula, fold the melted chocolate mixture into the egg mixture. Cover and refrigerate to chill completely.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico with a 4.2 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.