You can never have too many Mediterranean recipes, so give Chocolate Tiramisu If you have ladyfinger cookies, semisweet chocolate chips, marsala, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Place the mascarpone cheese in a large bowl and set aside. With an electric mixer, beat the cream and 1/4 cup of the sugar in a medium bowl until soft peaks form. Fold the whipped cream into the mascarpone. Then fold in the chilled Chocolate Zabaglione. Cover and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Whisk the warmed espresso and the remaining 1/4 cup of sugar in another medium bowl until blended. Line a 9 1/4 by 5 by 2 3/4-inch metal loaf pan with plastic wrap, allowing the plastic to extend over the sides. Working with 1 cookie at a time, dip 8 cookies into the espresso, and arrange in a single layer side by side over the bottom of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
1 Getrocknete Morita-Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Spoon 1/3 of the mascarpone mixture over the cookies to cover. Repeat dipping 8 of the cookies in the espresso and layering the cookies and remaining mascarpone mixture 2 more times. Dip the remaining 8 cookies in the espresso and arrange side by side atop the tiramisu. Press lightly to compact slightly (the last layer will extend above the pan sides). Cover the tiramisu with plastic and refrigerate at least 6 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
1 Getrocknete Morita-Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Unwrap the plastic from atop the tiramisu. Invert the tiramisu onto a platter.
6
Remove the plastic. Sift the cocoa over the tiramisu, and with a vegetable peeler or sharp knife, make dark chocolate shavings and sprinkle over top.
Add cream and chocolate to a heavy small saucepan. Cook over medium heat, stirring often, until the chocolate chips are melted and smooth. Set aside and keep warm.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
8
Whisk the egg yolks, sugar, Marsala, and salt in a large glass bowl until blended. Set the bowl over a saucepan of simmering water, but do not allow the bottom of the bowl to touch the water.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Sahne, Plus 1/3 Tasse Sahne, Gekühlt
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
9
Whisk the egg mixture over the simmering water until it is thick and creamy, about 4 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
10
Remove from the heat.
11
Using a large rubber spatula, fold the melted chocolate mixture into the egg mixture. Cover and refrigerate to chill completely.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico with a 4.2 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.