Christmas Pasta might be just the main course you are searching for. This recipe makes 4 servings with 1828 calories, 80g of protein, and 69g of fat each. This recipe covers 62% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Christmas event. If you have combined ground beef, onion, celery, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the olive oil you could follow this main course with the Sauteed Banana, Granolan and Yogurt Parfait as a dessert.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Heat a deep pot over medium high heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
3
Add oil, garlic, bay, and pancetta bits and brown for 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Großzügige Prisen Garam Masala
Gefrorene Vegetarische Fleischkrümel
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
4
Add meats and brown and crumble them for 5 minutes.
5
Chop carrot, celery, and onions near the stove and add to the pot as you work. Cook vegetables with meat 5 minutes and add wine. Cook for 1 minute; add stock and tomatoes to the pot.
Bis 6 Mittelgroße Grüne Tomaten, 1,25 Cm Dick Geschnitten
Schweinefettrücken
Mittelgroße Frische Tomaten (ca. , Geschält Und In Sechstel Geschnitten
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 (14-Unzen) Dosen Cannellonibohnen, Abgetropft
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
6
Stir in parsley, allspice, or cinnamon and season sauce with salt and pepper, to taste. Bring sauce to a boil, reduce heat to medium low, and cook 10 to 15 minutes minimum before serving. Reheated sauce only improves.
Zutaten, die Sie benötigen
NY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls Gewünscht
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1/4 Tasse Schweinefettrücken
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
7
Toss pasta (cook off only as much pasta as you need at the time: half a pound for every 3 people) with a couple of ladles of sauce to coat, then top bowl with extra sauce. Top pasta with lots of cheese and pass bread at the table.