Christmas Pasta might be just the main course you are searching for. This recipe makes 4 servings with 1828 calories, 80g of protein, and 69g of fat each. This recipe covers 62% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Christmas event. If you have combined ground beef, onion, celery, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the olive oil you could follow this main course with the Sauteed Banana, Granolan and Yogurt Parfait as a dessert.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Heat a deep pot over medium high heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schweinefettrücken
3
Add oil, garlic, bay, and pancetta bits and brown for 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Großzügige Prisen Garam Masala
1 Teelöffel Scharfes Paprikapulver, Wenn Möglich Geräuchert
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
4
Add meats and brown and crumble them for 5 minutes.
5
Chop carrot, celery, and onions near the stove and add to the pot as you work. Cook vegetables with meat 5 minutes and add wine. Cook for 1 minute; add stock and tomatoes to the pot.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Ganzes Im Laden Gekauftes Brathähnchen (ca. 2 Pfund)
2 Gelbe Zwiebeln, Geschält Und Gehackt
Schweinefettrücken
Mittelgroße Frische Tomaten (ca. , Geschält Und In Sechstel Geschnitten
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 (14-Unzen) Dosen Cannellonibohnen, Abgetropft
Schweinefettrücken
6
Stir in parsley, allspice, or cinnamon and season sauce with salt and pepper, to taste. Bring sauce to a boil, reduce heat to medium low, and cook 10 to 15 minutes minimum before serving. Reheated sauce only improves.
Zutaten, die Sie benötigen
Peperoncini Zum Garnieren
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1/4 Tasse Schweinefettrücken
Innereien Und Nackenknochen Der Pute
7
Toss pasta (cook off only as much pasta as you need at the time: half a pound for every 3 people) with a couple of ladles of sauce to coat, then top bowl with extra sauce. Top pasta with lots of cheese and pass bread at the table.