This recipe makes 25 servings with 204 calories, 3g of protein, and 16g of fat each. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of water, sugar, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 6 hours and 25 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons
2
Mix graham crumbs, 2 Tbsp. sugar, 1/2 tsp. cinnamon and butter until blended; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Frisches Scrapple
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat cream cheese and 1 cup of the remaining sugar in large bowl with mixer until blended.
Bake 55 min. to 1 hour 5 min. or until center is almost set. Cool on rack 15 min. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Meanwhile, bring cranberries, water, remaining sugar and cinnamon to boil in saucepan on medium-high heat; simmer on low heat 8 to 10 min. or until sauce is slightly thickened and berries have softened, stirring occasionally. Cool slightly; refrigerate until ready to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Gehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene Pistazien
Innereien Und Nackenknochen Der Pute
Zitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
8
Spread cranberry sauce over cheesecake just before serving.