Citrus Carrot Cake

Citrus Carrot Cake
Citrus Carrot Cake is a vegetarian recipe with 15 servings. One serving contains 416 calories, 6g of protein, and 19g of fat. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Easter. If you have orange zest, brown sugar, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Stir together the flours, baking powder, cinnamon, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
2
In a large bowl, cream the butter or margarine with the sugars. Beat in the eggs, and then the citrus peels and juices. Stir in the carrots. Beat the flour mixture into the carrot mixture. Stir in the walnuts and raisins. Turn the batter into a greased and floured tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)
1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Bake at 350 degrees F (175 degrees) for about 90 minutes, or until it tests done with a toothpick.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
4
Transfer to a rack to cool.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score7
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