Classic Caramel Corn

Classic Caramel Corn
Classic Caramel Corn is a gluten free and vegetarian recipe with 8 servings. This hor d'oeuvre has 2099 calories, 61g of protein, and 33g of fat per serving. This recipe covers 42% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up salt, corn syrup, butter, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour. If you like this recipe, you might also like recipes such as Classic Caramel Sauce, Classic Crème Caramel, and Classic Corn Casserole.

Anweisungen

1
Spray large shallow roasting pan with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein GeschnittenRotkohl, Fein Geschnitten
2
Add popcorn and place in preheated 250 degrees F oven while preparing caramel.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
3
Mix brown sugar, corn syrup, butter and salt in a heavy 2-quart saucepan. Stirring constantly, bring to a boil over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
4
Boil 5 minutes without stirring.
5
Remove from heat. Stir in baking soda and vanilla; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
6
Pour syrup over warm popcorn, stirring to coat evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker3 Esslöffel Verschiedenfarbige Streusel Oder Farbiger Zucker
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
7
Bake for 45 minutes, stirring occasionally.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Remove from oven and spread on foil that has been sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
9
Cool; break apart. Store in tightly covered container.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion8
Gesundheits-Score42
Magazin