Classic Carrot Cake with Fluffy Cream Cheese Frosting
This vegetarian recipe serves 8. One portion of this dish contains roughly 12g of protein, 58g of fat, and a total of 1014 calories. Head to the store and pick up vanillan extract, sugar, vanillan extract, and a few other things to make it today. It is perfect for Easter. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 3 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zum Sandwichbelag
2
Butter two 9-inch cake pans; line the bottoms with parchment. Butter the paper and flour the pans.
Zutaten, die Sie benötigen
(vom Stiel Abgestreift)
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
3
Spread the pecans on a baking sheet and toast for 8 minutes, until fragrant. Cool and finely chop the pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Arbol-Pfeffer
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
4
In a bowl, whisk the flour, baking powder, baking soda, cinnamon and salt. In a small bowl, whisk the oil, buttermilk and vanilla. In a large bowl, using an electric mixer, beat the eggs and sugar at high speed until pale, 5 minutes. Beat in the liquid ingredients. Beat in the dry ingredients just until moistened. Stir in the carrots and pecans. Divide the batter between the pans and bake the cakes for 55 minutes to 1 hour, until springy and golden.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Schweinefettrücken
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Weiße Backschokoladenlocken
Zusätzlich Geschnittene Frische Erdbeeren
(kann Fontina Oder Montasio Ersetzen)
Erdnuss-, Traubenkern- Oder Anderes Pflanzenöl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zum Sandwichbelag
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Let the cakes cool on a rack for 30 minutes, then unmold the cakes and let cool completely.
6
In a large bowl, using an electric mixer, beat the butter and cream cheese at high speed until light, about 5 minutes. Beat in the vanilla, then the confectioners' sugar; beat at low speed until incorporated. Increase the speed to high and beat until light and fluffy, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
Frischer Dill Oder Estragon Optional
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
(vom Stiel Abgestreift)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
7
Peel off the parchment paper and invert one cake layer onto a plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
8
Spread with a slightly rounded cup of the frosting. Top with the second cake layer, right side up.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Arbol-Pfeffer
9
Spread the top and sides with the remaining frosting and refrigerate the cake until chilled, about 1 hour. Slice and serve.