Classic Carrot Cake with Fluffy Cream Cheese Frosting

Classic Carrot Cake with Fluffy Cream Cheese Frosting
This vegetarian recipe serves 8. One portion of this dish contains roughly 12g of protein, 58g of fat, and a total of 1014 calories. Head to the store and pick up vanillan extract, sugar, vanillan extract, and a few other things to make it today. It is perfect for Easter. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 3 hours and 30 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zum SandwichbelagZum Sandwichbelag
2
Butter two 9-inch cake pans; line the bottoms with parchment. Butter the paper and flour the pans.
Zutaten, die Sie benötigen
(vom Stiel Abgestreift)(vom Stiel Abgestreift)
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
3
Spread the pecans on a baking sheet and toast for 8 minutes, until fragrant. Cool and finely chop the pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
4
In a bowl, whisk the flour, baking powder, baking soda, cinnamon and salt. In a small bowl, whisk the oil, buttermilk and vanilla. In a large bowl, using an electric mixer, beat the eggs and sugar at high speed until pale, 5 minutes. Beat in the liquid ingredients. Beat in the dry ingredients just until moistened. Stir in the carrots and pecans. Divide the batter between the pans and bake the cakes for 55 minutes to 1 hour, until springy and golden.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Zusätzlich Geschnittene Frische ErdbeerenZusätzlich Geschnittene Frische Erdbeeren
(kann Fontina Oder Montasio Ersetzen)(kann Fontina Oder Montasio Ersetzen)
Erdnuss-, Traubenkern- Oder Anderes PflanzenölErdnuss-, Traubenkern- Oder Anderes Pflanzenöl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zum SandwichbelagZum Sandwichbelag
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Let the cakes cool on a rack for 30 minutes, then unmold the cakes and let cool completely.
6
In a large bowl, using an electric mixer, beat the butter and cream cheese at high speed until light, about 5 minutes. Beat in the vanilla, then the confectioners' sugar; beat at low speed until incorporated. Increase the speed to high and beat until light and fluffy, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Frischer Dill Oder Estragon OptionalFrischer Dill Oder Estragon Optional
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
(vom Stiel Abgestreift)(vom Stiel Abgestreift)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
7
Peel off the parchment paper and invert one cake layer onto a plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
8
Spread with a slightly rounded cup of the frosting. Top with the second cake layer, right side up.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
9
Spread the top and sides with the remaining frosting and refrigerate the cake until chilled, about 1 hour. Slice and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 30 m.
Portion8
Gesundheits-Score7
GerichteBeilage
AnlässeOstern
Magazin