Classic Tiramisu

Classic Tiramisu
The recipe Classic Tiramisu could satisfy your Mediterranean craving in approximately 2 hours and 30 minutes. One portion of this dish contains about 21g of protein, 66g of fat, and a total of 911 calories. This recipe serves 4. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of eggs, sugar, mascarpone, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
In a medium bowl, beat the mascarpone with the egg yolks and 3 tablespoons of the sugar. In a large stainless steel bowl, whip the egg whites until they hold soft peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
MascarponeMascarpone
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Add the remaining 1 tablespoon of sugar and beat until the peaks are firm and glossy. Fold half of the egg whites into the mascarpone, then fold in the remaining whites.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
MascarponeMascarpone
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
3
Pour the coffee into a deep dish. Dip both sides of 12 of the ladyfingers into the coffee and arrange them in a single layer in a deep 8-inch-square glass baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rote Paprika, In Drittel GeschnittenRote Paprika, In Drittel Geschnitten
4
Spread half of the mascarpone filling on top. Dip the remaining 12 ladyfingers in the coffee and arrange them in a layer over the filling.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
MascarponeMascarpone
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5
Spread the remaining mascarpone over the lady-fingers and dust generously with cocoa. Refrigerate the tiramisu until thoroughly chilled, at least 2 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
HaselnusslikörHaselnusslikör

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Casaloste Chianti Classico Riserva with a 4.4 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 28 dollars per bottle.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensive rubinrote Farbe. Sein Bouquet verbindet die typischen fruchtigen Aromen von Sangiovese (wie Brombeere, reife Marasca, Pflaume) mit den eleganten Noten von Holz. Am Gaumen ist er samtig und harmonisch mit einer ausgezeichneten Balance zwischen Säure und süßen Tanninen. Alternder Wein, gibt sein Bestes ab dem 5. Jahr nach der Erntees geht mit gegrilltem rotem Fleisch. Seine Harmonie und Typizität werden auch von gereiften Käsesorten perfekt hervorgehoben.
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 30 m.
Portion4
Gesundheits-Score5
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